Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Markslöjd - Lights of Scandinavia

Markslöjd Lighting Group tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan johtavista valaisintoimittajista, joka on valaissut maailmaa jo vuodesta 1963 lähtien. Kattavaan valikoimaan kuuluu upeat ja skandinaaviseen makuun sopivat valaistustuotteet, joiden avulla koti saa uudenlaista näkyvyyttä ja näyttävyyttä. Mallistoon kuuluvat niin näyttävät kattovalaisimet, seinävalaisimet, pöytävalaisimet sekä kylpyhuonevalaisimet. Markslöjdin ulkovalaisimet antavat myös ulkotiloille tyyliä ja valoa.

Markslöjdin arvoihin kuuluu sekä luonnonvarojen kunnioittaminen että kestävän kehityksen tukeminen. Siksi kaikki yrityksen valaisimet valmistetaan eettisesti ja luonnonvaroja säästeliäästi käyttäen. Marklöjd-valaisin on myös pitkäikäinen ja kestävä valinta. Modernin ja ajattoman tyylin ansiosta valaisin näyttää ajankohtaiselta vielä vuosienkin jälkeen.

Valitsemalla Markslöjdin valaisimen tekee varman hankinnan. Esimerkiksi lumoavan kaunis kristallivalaisin on huoneen keskipiste, jossa on loisteliaat ja laadukkaasti hiotut lasikoristeet yhdistettynä kromiseen runkoon. Sisustus saa uudenlaista arvokkuutta ja klassisen muotoilunsa ansiosta valaisin sopii helposti muuhun sisustukseen. Myös Markslöjdin riippuvalaisimet ovat erikoisen hienoja. Varjostimia on monenlaisia ja niiden omaperäinen muotoilu ja omaan sisustukseen sopivat värivaihtoehdot tekevät valaisimesta tunnelmallisen, silti raikkaan valonlähteen. Valitsemalla spottivalaisimen spottien osat voidaan suunnata haluttuihin suuntiin ja lämmin valo ohjautuu sinne missä sitä eniten tarvitaan.

Kun kiinteistölle halutaan luoda arvoisensa ilme myös valaistuksellisesti, löytyy Markslöjdiltä ulkovalaisimia, joissa on sekä ulkomuotoa että tyyliä. On suunnitelmissa sitten hienostunutta ja tunnelmaa luovaa valoa tai enemmänkin näkyvyyttä, kannattaa tutustua laajaan mallistoon. Valaisimet sopivat moniin muihin talon väreihin ja pintoihin antaen ulkotiloille toivotunlaista valoa.

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.