Upofloor

Upofloor on kotimainen yritys, joka on jo vuosikymmenien ajan valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita lattianpäällysteitä. Yrityksen tuotteet ovat teknisesti edistyneitä ja tutkitusti ympäristölle ja käyttäjälle turvallisia. Upofloor lattioiden asentaminen sujuu helposti, ja ne ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Päällysteiden miellyttävät luonnonläheiset ja harmoniset värisävyt sopivat hyvin pohjoismaiseen tyyliin. Valitse Netraudan kattavasta valikoimasta itsellesi sopivin Upofloor-vinyylilankku tai Upofloor-laminaatti.

Upofloorin lattiamateriaalit ovat turvallisia sekä käyttäjälle että ympäristölle

Upofloorin tuotteet ovat ekologisesti kestäviä, ja sekä ympäristön että käyttäjän kannalta turvallisia, koko niiden elinkaaren ajan. Lähes kaikki Upofloorin tarjoamat tuotteet sijoittuvat päästöiltään rakennusmateriaalien parhaaseen M1-luokkaan. Luokituksella taataan, ettei tuotteesta vapaudu sisäilmaa heikentäviä päästöjä. Ne soveltuvat sen vuoksi käytettäväksi myös allergiaperheissä. Valitse Upofloor-vinyylilankku, jos haluat kestävän, helppohoitoisen ja näyttävän lattian. Muovinen vinyylilankku on huoleton valinta, sillä se kestää laminaatista poiketen myös vettä. Se soveltuu helppohoitoisuutensa ja hiljaisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin, tai koteihin, joissa on lemmikkejä. Edullinen ja pitkäikäinen laminaatti kestää naarmuuntumatta kovempaakin kulutusta. Upofloorin laminaattien kosteudenkestävyyttä on lisäksi parannettu runkolevyn erikoiskäsittelyllä.

Upofloorin tuotteista löydät sopivan ratkaisun erilaisiin käyttökohteisiin

Upofloor-vinyylilankku on erityisen helppo ja nopea asentaa patentoidun Intense Click55 -lukkopontin ansiosta. Valitse itsellesi sopivin vinyylilankku useista miellyttävistä värivaihtoehdoista. Myös laminaatin asentaminen sujuu helposti Megalock-lukkopontin ansiosta. Upofloorin laminaattien valikoimasta löydät sopivan päällysteen kodin eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Valitse esimerkiksi kovaan käyttöön soveltuva Xtreme-laminaatti, tai Perla Diplomat -laminaatti, jota löytyy 1-, 2- tai 3-sauvaisena, sekä useissa eri värisävyissä. Xcllent-sarjan kuoseilla luot kotiisi harmonisen ulkoasun, joka kestää hyvin arjen kulutusta. Duralam 2.0 -laminaatti on hinta-laatusuhteeltaan oivallinen, kestävä ja ajaton valinta kaikkiin kodin tiloihin. Jos haluat kotiisi ylellisempää ilmettä, valitse Extravagant-laminaatti, Upofloorin erityisen pitkä ja leveä lauta, jossa on kaikissa sivuissa viisteet. Valitse oma suosikkisi ja tilaa se helposti Netraudasta kotiin toimituksella!

1-15 / 15

15 tuotetta

1-15 / 15

15 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16