Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Tuotearvostelujen ja -kysymysten käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat arviointi- ja arvostelutoimintoa, jonka Netrauta.fi BHG Group (myöhemmin "Netrauta.fi") ja Customer Ratings and Review ("CRR Service") tarjoaa. Mikäli Netrauta.fi-yhtiön yksityisyyttä koskevat menettelytavat ovat ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa, nämä käyttöehdot ovat voimassa CRR Serviceen nähden.

Lähettämällä Netrauta.fi:lle mitä tahansa sisältöä, vakuutat että

 • olet sisällön ainoa tekijä ja sisältöön kohdistuvien immateriaalioikeuksien haltija
 • luovutat vapaaehtoisesti kaikki tekijänoikeuden haltijalle kuuluvat "moraaliset oikeudet", jotka sinulla on sisältöön
 • postittamasi sisältö on paikkansa pitävää ja totuudenmukaista
 • olet vähintään 13-vuotias
 • tuottamasi sisältö ei riko näitä käyttöehtoja eikä aiheuta vahinkoa kenellekään tai millekään.

Vakuutat lisäksi, ettet lähetä sisältöä

 • jonka tiedät olevan virheellistä, epätarkkaa tai harhaanjohtavaa
 • joka loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeutta, patenttia, tavaramerkkiä, liikesalaisuutta, muita oikeuksia tai yksityisyyttä
 • joka rikkoo jotakin lakia, asetusta, määräystä tai säännöstä
 • joka on tai jonka voidaan perustellusti katsoa olevan herjaavaa, kunniaa loukkaavaa, vihamielistä, rodun tai uskonnon suhteen loukkaavaa, uhkailevaa tai ahdistelevaa jotakin yksilöä, kumppanuutta tai yhtiötä kohtaan
 • jonka lähettämisestä jokin kolmas osapuoli on antanut maksun tai hyvityksen
 • joka sisältää viittauksia muihin sivustoihin, osoitteisiin, sähköpostiosoitteisiin, puhelinnumeroihin tai muihin yhteystietoihin
 • joka sisältää tietokoneviruksia tai muita mahdollisesti vahingollisia tietokoneohjelmia tai tiedostoja.

Sitoudut vapauttamaan yrityksen Netrauta.fi (ja sen toimihenkilöt, johtajat, edustajat, tytäryhtiöt, yhteisyritykset, työntekijät ja ulkopuoliset palveluntoimittajat, kuten Bazaarvoice, Inc.) vastuusta suhteessa kaikkiin ja kaikenlaisiin, tunnettuihin ja tuntemattomiin vaateisiin, vaatimuksiin ja vahingonkorvauksiin (sekä varsinaisiin että välillisiin, mukaan lukien kohtuulliset asianajokulut), jotka ovat seurausta edellä antamiesi vakuutusten rikkomisesta tai jonkin lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta.

Sitoudut luovuttamaan Netrauta.fi:lle pysyvän, peruuttamattoman omistusoikeuden sekä oikeuden käyttää, kopioida, muuntaa, poistaa kokonaan, sovittaa, julkaista, kääntää, myydä ja jaella lähettämääsi sisältöä, käyttää sisältöä johdannaisteoksen luomiseen ja sisällyttää sisältöä johonkin toiseen muotoon, tietovälineeseen tai teknologiaan kaikkialla maailmassa suorittamatta tästä mitään korvausta.

Kaikkea lähettämääsi sisältöä voidaan käyttää Netrauta.fi:n yksinomaisen harkinnan mukaan. Netrauta.fi varaa oikeuden muuttaa, tiivistää tai poistaa minkä tahansa sisällön sivustolta, jonka Netrauta.fi katsoo olevan sisältöä koskevien ohjeiden tai näiden käyttöehtojen vastaista. Netrauta.fi ei takaa, että sinulla on mahdollisuus muokata tai poistaa sisältöä sen jälkeen, kun olet lähettänyt sisällön Netrauta.fi:lle.

Arvioinnit ja kirjalliset kommentit julkaistaan yleensä 2–4 arkipäivän kuluessa. Netrauta.fi varaa kuitenkin oikeuden poistaa minkä tahansa sille lähetetyn sisällön tai kieltäytyä julkaisemasta sitä syytä ilmoittamatta. Aineiston lähettäjä on yksinomaisessa vastuussa Netrauta.fi:lle lähettämästään sisällöstä. Netrauta.fi, sen edustajat, tytäryhtiöt tai muut samaan konserniin kuuluvat yhtiöt, kumppanit ja/tai ulkopuoliset palveluntoimittajat, niiden johtajat, toimihenkilöt tai työntekijät eivät ole velvollisia pitämään salassa Netrauta.fi:lle lähettämääsi sisältöä.

Lähettämällä sähköpostiosoitteesi arviointisi ja arvostelusi yhteydessä, annat nimenomaisen suostumuksesi siihen, että Netrauta.fi ja sen ulkopuoliset palveluntoimittajat voivat käyttää sähköpostiosoitettasi ottaakseen sinuun yhteyttä arvostelusi johdosta tai muista hallinnollisista syistä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.