Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Saniteettisilikonit

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

Saniteettisilikonit

Kylpyhuoneen ja muiden kosteiden tilojen remontoija tarvitsee avukseen laadukkaan saniteettisilikoniaineen, joka soveltuu käytettäväksi märkien tilojen saumoissa. Netraudasta löydät runsaan valikoiman saniteettisilikoneja erilaisille materiaaleille. Kannattaa tutustua myös Netraudan muihin kosteisiin tiloihin soveltuviin remonttitarpeisiin, kuten esimerkiksi laattoihin ja kaakeleihin. Nettikaupasta tilaaminen on helppoa ja käy käden käänteessä.

Silikoni sopii kylpyhuoneeseen

Saniteettisilikonin valmistuksessa on otettu erityisesti huomioon sen soveltuvuus kosteisiin tiloihin. Useat saniteettisilikonit sisältävät homeenestoainetta, joka on tarpeellinen ainesosa märkään tilaan tulevissa saumoissa. Saniteettisilikonit myös tarttuvat usein hyvin erilaisiin materiaaleihin. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, sopiiko valitsemasi tuote käytettäväksi juuri sellaiselle materiaalille, johon sitä suunnittelet. Tarvittaessa saniteettisilikonin alla voi käyttää silikonipohjustetta tartunnan parantamiseksi. Myös silikonipohjustusaineet löydät Netraudan nettikaupasta. Saniteettisilikonin käyttökohteet vaihtelevat väriltään, ja sen vuoksi Netraudan verkkokaupassa on tarjolla läpinäkyvien silikonituotteiden lisäksi myös runsas valikoima erilaisia värivaihtoehtoja, joita on helppo haarukoida nettikaupan rajaustoiminnon avulla.

Saniteettisilikonin käyttö

Saniteettisilikonit sopivat usein hyvin liikuntasaumoihin ja tiivistämiseen. Saniteettisilikonin levittäminen sujuu helposti, sillä useimmissa silikonipulloissa on kapea kärki, jonka avulla aine levittyy hyvin. Viimeistellyn lopputuloksen saavuttaaksesi sauman voi myös rajata maalarinteipillä ennen silikoniaineen levittämistä. Huomaathan saniteettisilikonituotteita käyttäessäsi, että aine saattaa aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Tämän takia sopivien suojavarusteiden käyttäminen on hyvin tärkeää. Silikoniaineiden lisäksi myös remontoijan suojavarusteet löydät Netraudan verkkokaupasta. Kun tiedät, millaiseen käyttöön saniteettisilikonia tarvitset, on sopivan silikonin löytäminen Netraudan verkkokaupasta helppoa. Tilaa saniteettisilikoniaineet jo tänään Netraudan nettikaupasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Saumausmassa Kerakoll Silicone Color, 310ml, eri värejä
Saumausmassa Kerakoll Silicone Color, 310ml, eri värejä
22,80 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Saumausmassa Kerakoll Silicone Color, 310ml, eri värejä
Saumausmassa Kerakoll Silicone Color, 310ml, eri värejä
22,80 
Saumamassa Dekofloor Dekoseal 420g eri värejä
Saumamassa Dekofloor Dekoseal 420g eri värejä
16,80 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.