Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Malja-altaat

1-48 / 678

678 tuotetta

1-48 / 678

678 tuotetta

Malja-altaat

Malja-allas luo tyylikkään säväyksen kylpyhuoneen tai wc-tilojen sisustukseen. Sen asentaminen sujuu helposti alakaapin, tason tai laatikoston päälle, eikä se vaadi upottamista. Netraudasta löydät todella laajan valikoiman tunnetuimpien valmistajien laadukkaita malja-altaita. Valittavana on runsaasti materiaaliltaan, malliltaan ja väriltään erilaisia altaita. Oikean kokoinen ja tyyliltään sopiva pesuallas täydentää kylpyhuoneen tai wc-tilan näyttäväksi ja käytännölliseksi kokonaisuudeksi.

Malja-altaiden valikoimassa riittää valinnanvaraa

Malja-altaiden valmistajissa, malleissa, väreissä ja materiaaleissa on runsaasti valinnanvaraa. Malja-altaista löytyy laakeita ja matalia, syviä ja pyöreitä, soikeita, neliskulmaisia, suorakulmaisia tai jopa geometrisia muotoja. Valmistusmateriaaleina on muun muassa keramiikkaa, kiveä, komposiittia, lasia ja posliinia. Materiaaleilla on ulkonäön lisäksi erilaisia ominaisuuksia, joihin kannattaa tutustua ennen valintaa. Kivinen allas säilyttää esimerkiksi lämmön hyvin, ja laadukas posliini hylkii tehokkaasti likaa. Valikoimasta löydät myös kauniita design-tuotteita. Malja-altaiden valikoimasta löydät helposti ahtaaseen wc-tilaan tai avaraan kylpyhuoneeseen sopivan kokoisen altaan. Väreissä vain mielikuvitus on rajana, sillä perinteisten valkoisten ja tummien altaiden lisäksi on valittavana kauniita lasin sävyjä, yksityiskohtaisesti kuvioituja altaita ja modernia kivipintaa.

Malja-altaan asentaminen on helppoa

Malja-allas on helppo asentaa, ja sen avulla piristät kätevästi koko kylpyhuoneen tai wc-tilan ilmettä. Altaan valinnassa on hyvä kiinnittää ulkonäön ja koon lisäksi huomiota myös muutamiin malja-altaan ominaisuuksiin, kuten siihen, onko altaassa hanareikää. Kaikissa malja-altaissa ei ole ylivuotoaukkoa. Materiaalin valinnassa kannattaa ulkonäön lisäksi huomioida esimerkiksi materiaalien kestävyys ja helppohoitoisuus. Varmista ennen tilausta, mitkä osat kuuluvat valitsemaasi malja-altaaseen, ja mitkä osat pitää tilata erikseen. Netraudasta tilaat kätevästi kerralla kaiken wc- ja kylpyhuoneremonttiin tarvittavan, kotiin toimitettuna.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.