Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Kylpyammeet kahdelle

  • 1

1-19 / 19

19 tuotetta

  • 1

1-19 / 19

19 tuotetta

Kylpyammeet kahdelle

Ihanasta kylvystä nauttiminen tuntuu entistäkin merkityksellisemmältä, kun hetken voi jakaa jonkun kanssa. Kahdelle hengelle suunnitellut ammeet houkuttelevat yhteisiin kylpytuokioihin. Netraudan verkkokaupassa kahdenistuttavat kylpyammeet on koottu omaksi kategoriakseen, josta on helppoa haarukoida itselle sopivaa ammevaihtoehtoa. Tutustu ja tilaa uusi suosikkiammeesi jo tänään! Kauttamme tilaaminen on vaivatonta ja aina edullista.

Yhteinen kylpyhetki läheisten kanssa

Kylpeminen kahdestaan voi olla romanttinen elämys. Miltä kuulostaisivat treffit kahden hengen ammeessa kynttilöiden valossa ja hyvän kylpyjuoman kera? Kahdelle hengelle suunnitellut ammeet sopivatkin erityisen hyvin pariskunnille. Iso amme on toimiva ratkaisu myös lapsiperheessä, sillä suuressa ammeessa onnistuu hyvin myös lapsen kanssa kylpeminen. Kylpyhetkeä ei siis tarvitse jättää lapsenvahtivuoron takia väliin, vaan perheen pienimmän voi ottaa kätevästi mukaan tilavaan ammeeseen.

Kahdenistuttavien ammeiden valikoima

Kahdelle kylpijälle soveltuvien ammeiden valikoimasta löytyy monen muotoisia ammeita. Perinteiset suorakulmaiset ammeet ovat saaneet seurakseen pyöreitä, kaarevia ja kulmaan sopivia malleja. Kahdelle hengelle on myös tarjolla poreammeita, jotka tuovat todellista luksusta arkeen. Sopivan ammeen löytämiseksi kannattaa perehtyä kylpyhuoneen pohjaratkaisuun. Ammeissa on muun muassa suoralle seinälle ja nurkkaan sijoitettavia vaihtoehtoja. Osan ammeista voi upottaa rakenteisiin, kun taas jotkin mallit ovat vapaasti sijoitettavia. Ammeita on tarjolla useilta eri valmistajilta ja tuoteperheistä. Myös materiaaleissa on valinnanvaraa. Aloita yhteisten kylpyhetkien suunnitteleminen Netraudasta! Kun sopiva ammemalli on löytynyt, on aika tehdä tilaus ja toteuttaa kylpyunelmat.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.