Toukokuun kampanjat voimassa enää tänään:

Kodinhoito- ja seinäaltaat

Kodinhoitohuoneeseen asennettavat kodinhoitoaltaat ja seinäaltaat helpottavat monenlaisia kotona tehtäviä siivous- ja pyykinpesuaskareita. Tilasta riippuen voit valita kodinhoitohuoneeseen joko tasoon upotettavan altaan tai seinälle kiinnitettävän altaan.

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Kodinhoito- ja seinäaltaat

Valikoimassamme on useita erilaisia kodinhoito- ja seinäaltaita, jotka on valmistettu laadukkaasta ja kovaa kulutusta kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Kodinhoito- ja seinäaltaat ovat erinomainen apu arjen pienten siivous- tai pyykinpesuaskareiden hoidossa. Valikoimassamme on tarjolla runsaasti eri kokoisia kodinhoito- ja seinäaltaita, joten löydät helposti juuri oikean kokoisen ratkaisun itsellesi. Meiltä löydät myös erilaisilla lisäominaisuuksilla varustettuja kodinhoitoaltaita ja seinäaltaita. Voit valita esimerkiksi altaan, jossa on valutustaso, juoma-allas tai paikka hanalle. Millaista kodinhoito- ja seinäallasta etsitkin, löydät sen kyllä meiltä. Meiltä hankit kotiisi myös tyylikkäät ja laadukkaat pyykinpesu- ja kuivauskoneet. Tutustu valikoimaamme!

Valikoimastamme laadukkaat ja kestävät kodinhoito- ja seinäaltaat

Valikoimastamme löydät kodinhoitohuoneeseen tai muuhunkin tilaan soveltuvat laadukkaat ja kestävät kodinhoito- ja seinäaltaat. Voit valita joko työtasoon upotettavan pesualtaan tai seinälle kiinnitettävän altaan. Kattavasta valikoimastamme löydät vaivattomasti omaan kotiisi laadukkaan ja kovaakin käyttöä kestävän kodinhoito- ja seinäaltaan. Kun valitset sopivaa tuotetta, ota huomioon altaan ja sille varatun tilan koko. Mieti myös, millaisia lisäominaisuuksia tarvitset. Meiltä löydät laadukkaiden kodinhoito- ja seinäaltaiden lisäksi tietenkin myös keittiön kestävät ja laadukkaat tiskialtaat, kuten altapäin kiinnitettävät ja upotettavat altaat sekä huullosaltaat. Tutustu valikoimaamme pikaisesti ja hanki kodinhoitohuoneeseen kestävä upotettava tai seinään kiinnitettävä allas, sekä keittiöön tyylikäs komposiitti- tai teräsallas. Niistä riittää varmasti pitkään iloa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.