Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

WC-istuimet P-lukko

1-48 / 73

73 tuotetta

1-48 / 73

73 tuotetta

WC-istuimet P-lukko

P-lukollinen wc-istuin sopii sekä seinä- että lattiaviemäröintiin. Löydät valikoimastamme tunnettujen valmistajien laadukkaat istuimet aina edulliseen hintaan. Tutustu teknisesti kehittyneisiin malleihin, joissa hajuhaitat on minimoitu ja joiden puhtaanapito on helppoa. Valitse oma suosikkisi ja laita tilaus matkaan jo tänään!

Tilaa wc-istuin edullisesti netistä

Kun olet remontoimassa kylpyhuonetta tai wc-tilaa, löydät valikoimastamme monta laadukasta tuotevaihtoehtoa. Jos etsinnässä on wc-istuin, jossa viemäröinti on taakse, olet tullut oikeaan paikkaan. Wc istuin, jossa on p-lukko sopii ihanteellisesti sekä lattia- että seinäviemäröintiin. Selaa siis tuotteita ja hanki vankkaa laatua kotiisi. Meiltä löydät niin edulliset perusmallit kuin trendikkäät designtuotteetkin aina hyvään hintaan. Laadukkaiden materiaalien ja älykkään suunnittelun ansiosta istuimet on helppo pitää puhtaana ja ne pysyvätkin pitkään siisteinä ja hajuttomina. Selaa valikoimaa ja poimi omia tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto!

Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi kylpyhuonekalusteet

Laadukas wc-istuin on olennainen osa arjen helppoutta. Meiltä löydät kestävät ja turvalliset tuotteet nopeasti ja kätevästi muutamalla hiiren klikkauksella. Verkkokaupassamme asioidessasi tuotteiden vertailu on helppoa ja pääset nauttimaan samalla myös kotiinkuljetuksen helppoudesta. Wc istuin töpöhäntä on ihanteellinen valinta, kun viemäröinti tehdään seinään. Riippuen kylpyhuoneesi tai wc:si rakenteesta seinäliitäntä saattaa olla ainoa mahdollisuus, ja tällöin p-lukko onkin oikea valinta. Huomaathan tilausta tehdessäsi, että kaikkiin malleihin ei sisälly istuinkantta, joten se on tällöin tilattava erikseen. Liitä siis samaan tilaukseen kaikki muukin tarpeellinen. Älä enää emmi, vaan hanki kaikki huipputuotteet netistä yhdellä kerralla!

Katsotuimmat tuotteet (10)

WC-istuin Kerasan Nolita 5318 Rimless, S/P-lukko, lattiamalli, matta, eri värejä
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
WC-istuin Kerasan Nolita 5318 Rimless, S/P-lukko, lattiamalli, matta, eri värejä
1 025,00  819,00 
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
WC-istuin Kerasan Tribeca, 3/6l kaksoishuuhtelu, S/P-lukko, matta, eri värejä
1 649,00  1 319,00 
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
WC-istuin Interia Pacho Rimless, soft-close -kannella, eri värejä
499,00  alk. 399,00 
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
Seinä-WC-istuin Interia Pacho Rimless, soft-close -kannella, eri värejä
399,00  alk. 319,00 
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
Seinä-WC-istuin Interia Infinity Rimless, huuhtelukaulukseton, matta, eri värejä
675,00  539,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.