Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Metallimaalit

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Metallimaalit

Metallimaalilla voit vaivattomasti kunnostaa kotona olevat vanhat sekä ruosteiset metallipinnat. Metallimaalit soveltuvat myös puupintojen maalaamiseen. Metallimaalilla saat helposti kestävän pinnan ja voit käyttää maalia kaikkiin kotonasi oleviin metallipintoihin. Netraudan metallimaalien valikoimasta löydät eri värisiä laadukkaita metallimaaleja, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Tutustu valikoimaamme jo tänään. Näillä tuotteilla kunnostat helposti ja edullisesti vanhat ruosteiset metallipinnat!

Korkealaatuiset metallimaalit metallipintojen uudistamiseen

Oletko kyllästynyt metallipintojen nuhjaantuneeseen ilmeeseen? Eipä hätää! Laajasta valikoimastamme hankit kotiisi korkealaatuiset ja kestävät metallimaalit, joilla uudistat vaivattomasti ja hyvin edullisesti kaikki vanhat sekä ruosteiset metallipinnat. Metallin lisäksi voit maalata sillä myös esimerkiksi puisia pintoja. Metallimaali muodostaa kestävän ja ilmaa sekä kosteutta läpäisemättömän pinnan, joka suojaa metallipintaa korroosiolta. Voit maalata metallimaalilla mitä ikinä keksitkin, kuten vaikka vanhoja metallisia huonekaluja tai metallipurkkeja. Valikoimastamme löydät eri värisiä laadukkaita metallimaaleja. Metallimaalien lisäksi löydät meiltä kotiisi myös muut laadukkaat maalit ja liimat, kuten kuumakestomaalit, siveltävät maalit, spraymaalit, puunsuojat ja puuöljyt, joilla uudistat helposti kotona olevia pintoja. Tutustu monipuoliseen ja laadukkaaseen maalivalikoimaamme pian ja hanki kaikki tarvittavat maalit niin ruosteisten metallipintojen kuin muidenkin pintojen uudistamiseen!

Tilaa valikoimastamme laadukkaat metallimaalit

Valikoimastamme löydät kätevät ja kestävät metallimaalit, jotka soveltuvat etenkin vanhojen metallipintojen kunnostamiseen tai uudistamiseen. Valikoimaamme kuuluvilla metallimaaleilla voit maalata myös puisia pintoja. Meiltä löydät myös spraymetallimaalia, jolla voit metallin ja puun lisäksi maalata myös lasia, keramiikkaa sekä useimpia muoveja. Maalattava pinta tulee puhdistaa ennen maalaamista. Poista pinnasta ensin teräsharjalla kaikki irtoava ruoste ja maali, ja puhdista pinnasta lika ja rasva. Siveltävän metallimaalin voit levittää joko pensselillä tai telalla. Metallimaalilla kunnostat helposti ja edullisesti monet erilaiset pinnat kotona! Valikoimastamme löydät myös laadukkaat maalaustarvikkeet, kuten teräsharjat, siveltimet, telat, tasoittajat ja käsineet. Tutustu valikoimaamme vaikka heti ja hanki kotiin laadukkaat maalit ja maalaustarvikkeet erilaisten pintojen uudistamiseen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.