Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

1-48 / 160

160 tuotetta

1-48 / 160

160 tuotetta

Postilaatikot

Postilaatikoilla voi olla pihapiirissä muutakin merkitystä kuin pelkkä postin vastaanottopaikkana toimiminen. Ne voivat olla myös osa pihan sisustuksellista ilmettä! Jos valitset juuri omaan pihaympäristöösi sopivan postilaatikon, teet varmasti vaikutuksen myös postinjakajiin. Netraudan valikoimista löydät postilaatikot kaikkiin pihoihin. Tutustu siis tarjontaamme – tee sinäkin tilaus ja hanki uusi postilaatikko vaikka jo heti tänään!

Postilaatikot jokaiseen pihaan

Ajattele, miten ihanaa on odottaa vanhanaikaisen etanapostin saapumista. Monesti se on jopa päivän juhlahetki, varsinkin kun nykyisin yhä harvemmat lähettävät perinteisiä kirjeitä tai kortteja toisilleen. Postinjakajan käynnin jälkeen on varmasti mukavaa hakea päivän postilähetykset kauniista postilaatikosta. Postilaatikolla voi parhaimmillaan piristää jopa postinjakajan päivää, sillä persoonallinen tai särmikäs postilaatikko ilahduttaa ja jää takuulla mieleen. Mikäli haluat yhtenäistä ilmettä pihapiiriisi, voit valita itsellesi postilaatikon, joka on tyylillisesti samanhenkinen kuin esimerkiksi pihan käyntiportit. Postilaatikko voi siis toimia erinomaisesti myös yhtenä pihan sisustuselementeistä. Muistathan, että voit soinnuttaa myös esimerkiksi pihakivet ja -laatat kätevästi pihapiirin kokonaisilmeeseen. Tutustu monipuoliseen postilaatikko-valikoimaamme ja tilaa uusi postilaatikko käyttöösi!

Säänkestävät postilaatikot Netraudasta

Meillä Netraudassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia postilaatikoita, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan postilaatikon verkkokaupastamme. Kaikki postilaatikot ovat tunnettujen laatumerkkien, kuten esimerkiksi Stala ja Bobi, valmistamia. Postilaatikot on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne kestävät vaihteleviakin sääolosuhteita. Olipa sitten myrsky tai helle, postisi odottaa sinua laatikossa siistinä ja vahingoittumattomana. Hankkimalla postilaatikon kauttamme saat siis takuulla rahoillesi laadukasta vastinetta. Postilaatikot ovat paitsi käytännöllisiä, myös kauniita, ja niissä yhdistyy hauskalla tavalla modernius ja perinteikkyys. Tarjoamme myös erilaisia lisätarvikkeita postilaatikoita varten, kuten esimerkiksi postilaatikkojalustoja ja -telineitä sekä postilaatikoiden välikansia ja lukkoja, joilla voit suojata postilaatikkosi entistäkin varmemmaksi. Tilauksesi uudesta postilaatikosta hoidat kätevästi ja nopeasti vain muutamalla klikkauksella osoitteessa Netrautra.fi. Me toimitamme tilauksesi perille edullisesti ja nopeasti, jotta voisit mahdollisimman pian jäädä odottamaan postia saapuvaksi uuteen postilaatikkoosi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.