Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Yleis- ja monitoimikoneet

Yleiskoneet helpottavat monipuolisilla ominaisuuksillaan ruoanlaittoa ja leipomista. Netraudan valikoimista löydät laadukkaat ja tehokkaat koneet, joilla pullataikina valmistuu kuin itsestään. Kätevällä koneella kakkutaikinatkin syntyvät käden käänteessä. Monitoimikoneet ovat jokaisen ruoanlaitosta ja leipomisesta kiinnostuneen lahjatoivelistalla. Etsitpä konetta itsellesi tai lahjaksi, löydät meiltä tarvitsemasi.

  • 1

1-33 / 33

33 tuotetta

  • 1

1-33 / 33

33 tuotetta

Yleis- ja monitoimikoneet

Yleis- ja monitoimikoneiden avulla suosikkiruokasi valmistuvat nopeasti ja vaivattomasti. Netraudan yleis- ja monitoimikoneiden valikoima on laaja, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan koneen. Useista vaihtoehdoista löydät sopivan koneen niin pieneen kuin suureenkin tilaan. Teetpä sitten ruokaa isolle tai pienelle porukalle, löydät Netraudan valikoimista juuri elämäntilanteeseesi sopivan koneen. Värivaihtoehtoja sekä malleja on useita, joten kotiisi ja sisustukseesi sopiva tuote löytyy aivan varmasti. Useita koneita voit laajentaa lisäosien, kuten puserrin- ja siiviläyhdistelmän tai erilaisten kulhojen avulla. Näin saat yleiskoneestasi juuri sinun ja perheesi tarpeisiin sopivan. Netraudasta löydät myös laadukkaat pastaleikkurit ja pastamankelit, joilla valmistat tuoretta pastaa helposti ja nopeasti.

Monitoimikone on ehdoton keittiökone

Yleis- ja monitoimikoneiden tilaaminen Netraudasta on vaivatonta. Verkkokaupassa voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, vaikka kotisohvaltasi käsin. Monitoimilaitteiden laajasta valikoimasta löydät sopivat tuotteet jonottamatta. Nopean toimituksen ansiota pääset käyttämään uusia yleis- ja monitoimikoneitasi nopeasti. Tarvittaessa saat myös apua Netraudan myyntipalvelusta. Tilaa myös uutiskirje, jotta saisit tietoa kaikista Netraudan kiinnostavista tuotteista ja tarjouksista aina ensimmäisten joukossa.

Myydyimmät tuotteet (10)

Yleiskone Bomann KM6030CBM, 5l, eri värejä
Yleiskone Bomann KM6030CBM, 5l, eri värejä
119,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Yleiskone Bomann KM6030CBM, 5l, eri värejä
Yleiskone Bomann KM6030CBM, 5l, eri värejä
119,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.