Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

WC-paperitelineet

1-48 / 303

303 tuotetta

1-48 / 303

303 tuotetta

WC-paperitelineet

Kauniissa kodissa myös WC on aina siisti, ja sen suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen ja viihtyvyyteen. Pienillä yksityiskohdilla voit vaikuttaa paljon. Siksi me Netraudassa kokosimme laajan tarjonnan erilaisia WC-paperitelineitä, joita voit selailla kaikessa rauhassa netissä. Kun olet tutustunut mallistoomme ja valinnut oman suosikkisi, voit klikata tilauksen matkaan ja keskittyä suunnittelemaan kaikkien muiden kodin tilojen sisustusta – meidän avullamme, totta kai!

WC-paperitelineet ja varapaperitelineet pitävät paperit järjestyksessä

Onko sinun perheessäsi koskaan keskustelu, mihin suuntaan vessapaperin kuuluisi pyöriä telineessä? Tästä saattaa olla periaatteellisia eroja ja kysymystä voikin olla hauskaa pohtia huumorimielessä. Mielipiteet jakautuvat nimittäin vankasti kahtia asian suhteen. Oikeaa vastausta tuskin lienee, ja se jää jokaisen itse todettavaksi. Me haluamme kuitenkin olla apunasi kaikissa arjen hetkissä, olivat ne sitten hauskoja tai rutiininomaisia, ja tarjoamme siksi sinulle laajan valikoiman WC-paperitelineitä. Meiltä löydät niin perinteiset seinään kiinnitettävät WC-paperitelineet kuin kannella varustetut telineet. Joukossa on myös pysty- ja vaakamallisia telinetankoja, jotka ovat ihanteellisia esimerkiksi varapaperin säilytykseen. Vessapaperitelineet ovat kestäviä, joten voit luottaa niiden pysyvän moitteettomassa kunnossa useiden vuosien, ellei vuosikymmenien ajan. Jos haluat säilyttää WC-paperin piilossa laatikkomallisessa telineessä, senkin löydät valikoimastamme muutamalla hiiren napsautuksella. Tarkista vielä kunkin tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista niiden mitat ja varmista sopivuus juuri omaan kohteeseesi. Meiltä löydät niin design-telineet kuin perinteiset vaihtoehdot kätevästi!

Modernit ja käytännölliset WC-paperitelineet edullisesti netistä

Vessapaperin ajoittainen yllättävä loppuminen on helpommin ehkäistävissä, jos olet varautunut WC-paperitelineen lisäksi myös varapaperitelineellä. Meiltä tilaat kätevästi niin erimalliset WC-paperitelineet kuin useamman paperirullan säilytykseen sopivat varapaperitelineet suoraan netistä. Kun varastosi on näkyvillä, vältät kiusalliset tilanteet ja vieraasikin kiittävät hyvää varustelutasoasi. Valikoimastamme hankit samalla tilauksella myös kaiken muun tarpeellisen WC- ja kylpyhuonetiloihin. Katsopa vaikka WC-istuimet ja laatat, joiden joukosta löydät varmasti omiin tiloihisi sopivia sisustusideoita.

Katsotuimmat tuotteet (10)

-15%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
WC-paperiteline Naka Line, teippikiinnitys, eri värejä
55,00  47,00 
Wc-paperiteline Habo 1368, eri värivaihtoehtoja
alk. 25,25 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.