Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kalustevalaisimet

Kalustevalaisin tuo tehokasta valaistusta esimerkiksi keittiön, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen välitiloihin sekä vitriineihin, hyllyihin ja kaappeihin. Kalustevalaisimet sopivat hyvin käytettäväksi myös kohdevalaisimina, ja niistä on saatavilla sekä upotettavia että kalusteisiin tai seinään kiinnitettäviä malleja.

1-48 / 247

247 tuotetta

1-48 / 247

247 tuotetta

Kalustevalaisimet

Valitse runsaasta valikoimastamme tehokas ja taloudellinen LED-valo tai perinteinen valaisin, johon sopii energiansäästölamppu. Useimmat mallit ovat saatavilla usean valon sarjoina, jotka sulautuvat sisustukseesi kauniisti. Tilaa oma kalustevalo jo tänään!

Laadukkaat kalustevalot joka tarpeeseen Netraudasta

Kalustevalaisin luo valoa näppärästi juuri sinne, missä sitä tarvitset. Meiltä löydät runsaasti erikokoisia ja -värisiä kalustevaloja kodin eri tiloihin. Uppo- ja seinään tai kalusteisiin kiinnitettävät mallit sulautuvat ympäristöönsä huomaamattomasti: niitä voit hyödyntää esimerkiksi eteisessä, keittiön tai kylpyhuoneen välitiloissa sekä työtiloissa, joissa lisävalaistus on enemmän kuin tarpeen. Kaikki valaisinsarjat on helppo räätälöidä omien tarpeiden mukaan. LED-sarjaa tai -profiilia käyttäessäsi voit muodostaa joustavan kokonaisuuden erilaisista elementeistä, jotta se palvelisi parhaiten juuri omia tarpeitasi. LED-kalustevalaisin on huippukäytännöllinen ja erittäin pitkäikäinen.

Moderni ja tyylikäs kalustevalaisin aina edullisesti

Valikoimamme sisältää laadukkaita ja tyylikkäitä kalustevalaisimia hillityissä väreissä. Valkoinen, alumiini, harjattu teräs ja harmaa ovat aina varmoja ja klassisia värivalintoja, jotka kestävät taatusti myös aikaa. Kalustevalaisin on miellyttävä ja käytännöllinen valaisinratkaisu, sillä se vie minimaalisesti tilaa, mutta valaisee huonetta tehokkaasti. Osa malleista on myös himmennettävissä mielen ja päivän tunnelman mukaan. Varmista vielä ennen tilauksen lähettämistä, että uusi valaisimesi sisältää polttimon – senkin voit tarvittaessa tilata meiltä. Hanki nyt uudenaikaiset ja elegantit kalustevalot kodin kaikkiin tiloihin Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

-19%
18.12. ASTI
Tarjous
LED-valaisin Limente LED-LETO, erillisvalaisin, 4000K, eri värejä
23,60  19,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.