Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Tehosekoittimet

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

Tehosekoittimet

Laadukkailla keittiövälineillä ja keittiön pienkoneilla ruoanlaitto on nopeaa ja helppoa. Jokaisesta hyvin varustellusta keittiöstä löytyy tehosekoitin, joka on monitoiminen ja helppo puhdistaa. Netraudan verkkokaupassa on kattava valikoima tehosekoittimia vaativaankin makuun. Helpota arkeasi ja tilaa suosikkitehosekoittimesi jo tänään Netraudasta!

Tehosekoitin on monipuolinen

Tehosekoittimella valmistat käden käänteessä esimerkiksi pirtelöt, juomat ja kastikepohjat tai vaikkapa trendikkään ja ravitsevan smoothien. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti, sillä tehosekoitin pystyy pienimään hyvin monenlaisia ainesosia. Useissa tehosekoittimissa on myös jäänmurskausohjelma, jolla valmistat juuri sopivan karkeaa jäähilettä. Tyypillisesti tehosekoittimissa voi valita erilaisten työskentelynopeuksien väliltä, jolloin hyvinkin erilaisten ruokien työstäminen onnistuu vaivatta. Hankalammin silputtavia kohteita on helpointa käsitellä sykäyksittäin toimivan pulssitoiminnon avulla. Tehosekoittimen valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös sekoittimen puhdistettavuus. Helposti puhdistettavaa konetta on ilo käyttää. Netraudasta tilaat vaivattomasti tehosekoitinten lisäksi myös kaikki tarpeelliset lisävarusteet kuten esimerkiksi lasikannut ja lisäpullot.

Kaunis tehosekoitin

Tehosekoitinta voi myös pitää osana keittiön sisustusta, sillä uudenaikaisten tehosekoitinten linjakas muotoilu ja herkulliset värit houkuttelevat pitämään tehosekoittimen esillä kaappiin piilottamisen sijasta. Eri valmistajilla on jopa tyyliltään toisiinsa sopivia keittiön pienkoneiden sarjoja. Jos tiedossasi on jo jokin tietty lempiväri, onnistuu tehosekoitinten rajaaminen muun muassa värin mukaan Netraudan verkkokaupassa helposti. Tarjolla on niin hempeitä pastellisävyjä kuin myös trendikkäästi kiiltävää terästä. Ihastu tehosekoitinten toiminnallisuuteen ja muotoiluun ja tilaa suosikkisi Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.