Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Keraamiset liesitasot

  • 1

1-39 / 39

39 tuotetta

  • 1

1-39 / 39

39 tuotetta

Keraamiset liesitasot

Keraaminen liesitaso on tyylikäs, tehokas ja käytännöllinen ratkaisu moderniin keittiöön. Näppärien keittolevyjen ja pienien liesitasojen lisäksi valikoimamme pitää sisällään myös standardikokoisia, kalusteisiin asennettavia liesitasoja useilla toiminnoilla. Tilaa nyt tunnetut ja hyväksi todetut merkkituotteet huippuedulliseen hintaan!

Keraaminen liesitaso tyylikkääseen keittiöön

Keittotaso on keittiön keskipiste ja täten yksi tärkeimmistä hankinnoista kaikille ruoanlaittoa harrastaville. Viime vuosina keraaminen liesitaso on yleistynyt monestakin syystä. Tyylikäs lasipinta sulautuu kauniisti kalusteisiin tehden keittiöstä viimeistellyn ja siistin näköisen. Taso voidaan sijoittaa joustavasti haluttuun paikkaan, mikä tuo uusia mahdollisuuksia oman unelmakeittiön suunnitteluun. Keraaminen liesitaso on myös nopeampi ja tarkempi käytössä kuin perinteinen valurautahella. Sen lisäksi nykyaikaisissa laitteissa on useita fiksuja ominaisuuksia, jotka lisäävät niiden turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Elektroniset hipaisukytkimet tai pyörivät säätimet reagoivat nopeasti, joten voit lisätä tai vähentää lämpöä hetkessä aina tarpeen mukaan. Mallista riippuen liesitasoissa on myös lisätoimintoja, kuten kätevä lapsilukko, muunneltavia keittoalueita, ajastin, äänimerkki tai automaattinen pikakuumennus. Turvallisuutta lisäävät useissa malleissa oleva Stop&Go-toiminto ja jälkilämmön ilmaisin. Mikä parasta, keraamisen keittotason lasipinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä. Selaile nyt tuotevalikoimaa ja löydä oma suosikkisi!

Tilaa keraaminen keittotaso kilpailukykyiseen hintaan

Onko keittiösi pienempi kooltaan? Etsitkö helposti liikuteltavaa keitintä mökille tai loma-asunnolle? Kahdella keittoalueella varustettu keittotaso sopii erinomaisesti yksiöön tai pieneen keittiöön. Keraaminen keittolevy puolestaan on mainio valinta mökille, loma-asunnolle tai matkoille. Toki näppärä lisälaite voi olla pelastus myös juhlissa, kun ruokaa valmistetaan kerralla tavallista suurempia määriä. Pienestä koostaan huolimatta liesitasot ovat tehokkaita ja tarjoavat samantyyppisiä toimintoja kuin täysikokoiset keittotasot. Vai etsitkö massasta poikkeavaa ratkaisua? Siinä tapauksessa voit valita elegantin valkoisen liesitason. Mihin tahansa tuotteeseen päädytkin, meiltä saat tuotteet taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Tuhansille tuotteille tarjoamme kaupan päälle täysin ilmaisen toimituksen. Käy ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.