Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

WC-istuimet pieneen tilaan

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

WC-istuimet pieneen tilaan

Joskus wc-istuimen sijoittaminen pieneen tilaan voi olla haastavaa. Onneksi usean valmistajan valikoimassa löytyy myös wc-pönttöjä, jotka vaativat vähemmän tilaa syvyyssuunnassa. Pieni wc-istuin voi olla joko lattiaan asennettava malli tai seinämalli. Netraudasta saat tunnettujen merkkien wc-istuimet pieneen tilaan huippuhintaan. Tee tilaus nyt netissä ja toteuta unelmiesi kylpyhuone vielä tänään!

Pieni wc-istuin on ideaali ratkaisu pieneen tilaan

Pieni wc-istuin on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin mikä tahansa wc-pönttö. Suurin ero piilee istuimen mitoituksessa, joka on useamman sentin lyhyempi kuin tavanomaisissa malleissa. Pienimmillään kokonaissyvyys on vain noin 61 senttiä. Kyseessä on siis optimaalinen ratkaisu esimerkiksi sellaisiin kohteisiin, joissa kylpyhuoneen tila on hyvin rajallinen. Yleensä ahtaus on ongelma erityisesti vanhoissa rakennuksissa, joihin on jälkikäteen rakennettu kylpyhuone tai wc-tila. Toki pieni wc-istuin on näppärä ratkaisu myös pieneen vierasvessaan tai pienikokoiseen uudiskohteeseen. Pieniä wc-istuimia myydään lukuisissa varianteissa: lattiaan asennettavana mallina, seinämallina, huuhtelukauluksella tai ilman. Kaikki valikoimamme wc-istuimet on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä saniteettiposliinista, joka on helppo pitää puhtaana. Vieläkin helpommin siivous sujuu, kun valitset huuhtelukauluksettoman wc-istuimen. Uudenaikaisen huuhtelutekniikan ansiosta perinteiselle wc-pöntölle ominaista kaulusta ei tarvita tässä mallissa lainkaan. Kuten näet, innovatiivisilla tuotteilla toimiva ratkaisu syntyy käden käänteessä!

Tilaa pieneen tilaan soveltuvat wc-istuimet edullisesti Netraudasta

WC-istuin Compact-mitoituksella on pelastus, jos kylpyhuoneessa on vain vähän tilaa. Kun jokainen sentti ratkaisee, vastaus on pieneen tilaan kehitetty wc-istuin. Upean muotoilun lisäksi johtavien merkkien tuotteet tarjoavat runsaasti käyttömukavuutta lisääviä toimintoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi pehmeästi sulkeutuva Soft Close -kansi, innovatiivinen DirectFlush-tekniikka, hiljainen vedentäyttö ja vettä säästävä kaksoishuuhtelu. Mallista riippuen wc-istuin voidaan asentaa halutessa myös huoneen kulmaan. Asennus onnistuu tuotteesta riippuen joko liimakiinnityksellä tai ruuveilla. Tarkistathan vielä tuotekohtaiset asennusohjeet, jotta saat varmasti toimivan lopputuloksen. Käy ostoksille ja löydä omasi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.