Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

1-48 / 174

174 tuotetta

1-48 / 174

174 tuotetta

Keittiötekstiilit

Keittiössä käytetään monenlaisia tarvikkeita joka päivä. Siedämme keittiötekstiileissä hämmästyttävän paljon epäkuranttia tavaraa. Sellaista, jota käytetään kun parempaakaan ei ole tullut hankittua. Piilotamme pöytäliinan tahroja maljakkojen alle ja yritämme olla polttamatta sormiamme loppuunkuluneilla patahanskoilla. Meillä keittiö ja ruokailutila ovat monesti yhdistetty. Kun hankit keittiötekstiilit Netraudasta, saat yhteensopivan setin verhoista pannulappuun ja pöytäliinasta leipäkoriin. Finlaysonin ja Vallilan kuosit ovat kuin silmäkarkkia. Näitä tuotteita on ilo käyttää joka päivä.

Keittiötekstiilit ovat kuin mauste sisustuksellesi

Toki kokki tulee toimeen millä tahansa essulla ja patahanskalla. Kun keittiön toimivuuteen on panostettu remontissa ja verhotkin on valittu huolellisesti, miksi jättää viimeinen silaus tekemättä? Nyt sinulla on mahdollisuus valita keittiötekstiilit, jotka toimivat kuin mauste. Vaalea keittiö piristyy graafisesta kuviosta tai kirkkaasta väristä. Rosteriteräksen ilme pehmenee, kun sen vierellä päivystää Muumi-pyyhe. Netraudan keittiötekstiilit sopivat suomalaiseen keittiöön. Tekstiilit kestävät pesuissakin hyvännäköisinä, ja ne ovat aina varma valinta lahjaksi.

Laadukkaat keittiötekstiilit edullisesti

Netraudasta saat keittiötekstiilit, joiden laatuun voit luottaa. Verkkokauppamme hyllyt notkuvat ihanista väreistä ja malleista. Tartu tarjouksiin ja vaihda keittiön ilme vähällä vaivalla. Siitä on aidosti hyötyä, että keittiöpyyhkeen kehtaa ripustaa kätevään ja näkyvään paikkaan. Tai että mökilläkin voi nauttia kauniista suunnittelusta käyttöikänsä päätä lähestyvien tekstiilien sijaan. Kun valitset Netraudasta uuden liinan, katsahda samalla ruokailutilan ikkunoihin. Mitäpä jos uusittaisiin samalla verhot? Meiltä saat upeat valmisverhot kaikkiin kodin tiloihin.

Tilaa keittiötekstiilit ja sisustustuotteet Netraudasta

Sisustajan suosikkikauppa verkossa on Netrauta. Selaa mahtavaa valikoimaamme helppokäyttöisessä nettikaupassa. Voit suodattaa näkymää esimerkiksi lempivärisi tai materiaalien perusteella. Kokovalikosta saat näppärästi esiin juuri sinun ruokapöydällesi sopivat liinat. Kun olet valmis siirtymään kassalle, valitse maksutavaksi joko verkkopankki tai luottokortti. Lue vielä sopimusehdot, ja siinä onkin sitten kaikki. Me postitamme tilauksesi viivyttelemättä ja keittiösi uusi ilme on pian valmis. Netraudasta löydät sisustustuotteet kotiin ja mökille, itselle ja lahjaksi. Aina edullisesti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.