Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

WC-harjat ja telineet

1-48 / 137

137 tuotetta

1-48 / 137

137 tuotetta

WC-harjat ja telineet

Netraudan valikoimista löydät kylpyhuoneeseesi sopivat wc-harjat ja telineet helposti ja nopeasti muutamalla klikkauksella ilman turhaa jonottamista. Samalla voit päivittää vaikka kylpyhuonevalaisimet uusiin ja laadukkaisiin malleihin! Wc-harjat ja telineet ovat jokaisen wc:n pakollinen valinta. Netraudan laa-jasta wc-harja ja telinevalikoimasta löytyykin kätevästi jokaisen tyyliin sopiva tuote. Tyylikkäät wc-harjat ja telineet pölyttävät mielikuvasi muovisista kylpyhuoneen ilmeeseen sopimattomista wc-harjoista, jotka on tapana piilottaa wc:n huomaamattomimpaan nurkkaukseen.

Laadukkaat ja tyylikkäät wc-harjat ja telineet Netraudasta

Ostosten tekeminen Netraudan verkkokaupassa on hauskaa ja helppoa. Runsas wc-harjojen ja telineiden valikoima houkuttelee uudistamaan kylpyhuoneen ilmettä. Mikset hankkisi wc-harjat ja telineet osastolta seuraavaa lahjaasi? Lahjansaaja yllättyisi takuulla positiivisesti saatuaan lahjaksi laadukkaan wc-harjan ja telineen. Netraudan wc-harjat ja telineet ovat pitkäikäisiä, mutta toki löydät verkkokaupan valikoimista myös tarpeeseesi sopivat varaharjat. Tilaa kerralla vaikka useampi! Onpa wc-harja ja teline mainio mökkivieminen tai tupaantuliaislahja. Hienot teräksen väriset telineet löytävät wc:ssä näkyvän paikan ja sopivat tyylikkääseen sisustukseen. Väri- ja mallivaihtoehtoja on useita. Jokaisen wc:n tyyliin ja ilmeeseen sopiva tuote löytyy varmasti. Kaipaatpa seinään kiinnitettävää mallia tai perinteisempää lattiatason mallia, löydät haluamasi Netraudan verkkokau-pasta.

Tilaa wc-harjat ja telineet nopeasti ja vaivattomasti netistä

Wc-harjojen ja telineiden, kuten kaikkien muidenkin valikoiman tuotteiden, tilaus onnistuu todella helposti ja vaivattomasti Netraudan verkkokaupassa. Netraudan verkkokaupassa voit tehdä ostoksia, mihin kellon aikaan tahansa, eli juuri silloin, kun se sinulle itsellesi sopii. Mikset siis tulisi ostoksille vaikka heti? Laaja wc-harjojen ja telineiden valikoima takaa, että löydät juuri sinulle sopivat tuotteet. Tuotteiden vertailu ja tilaaminen onnistuu vaivattomasti. Nopean toimituksen ansiota pääset nauttimaan uusista tuotteistasi nopeasti. Tarvittaessa saat apua Netraudan myyntipalvelusta. Tilaa myös uutiskirje, jotta saisit tietoa kaikista Netraudan kiinnostavista tuotteista ja tarjouksista aina ensimmäisten joukossa.

Myydyimmät tuotteet (10)

WC-harja Beslagsboden 573, eri värejä
Uutuus
-30% Jopa
22.4. ASTI
Tarjous
WC-harja Beslagsboden 573, eri värejä
23,90  alk. 16,70 
WC-harja Beslagsboden 563, eri värejä
Uutuus
-30% Jopa
22.4. ASTI
Tarjous
WC-harja Beslagsboden 563, eri värejä
32,90  alk. 23,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

WC-harja Beslagsboden 573, eri värejä
Uutuus
-30% Jopa
22.4. ASTI
Tarjous
WC-harja Beslagsboden 573, eri värejä
23,90  alk. 16,70 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.