Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

1-48 / 120

120 tuotetta

1-48 / 120

120 tuotetta

Piipun korjaus

Piipun korjaus onnistuu parhaiten laadukkailla tuotteilla. Valikoimastamme löydät erilaiset sisäpiiput, saneerausmassat ja lisätarvikkeet, joita tarvitaan piipun saneerauksessa ja huollossa. Tee tilaus nyt vaivattomasti netissä ja laita piippusi kuntoon!

Laadukkaat tuotteet piipun korjaukseen saat Netraudasta

Kova käyttö, vaativat sääolosuhteet tai kosteus voivat rasittaa piippua. Vanha ja huonokuntoinen piippu on kuitenkin aina turvallisuusriski. Sen takia piipun tarkistus ja nuohous tulee muistaa suorittaa säännöllisesti. Mikäli piippu tai tulisija on ollut käyttämättä yli kolme vuotta, sitä ei saa ottaa käyttöön ilman ammattilaisen tekemää tarkastusta ja nuohousta. Jos piipusta löytyy tukkeumia, ne korjataan avaamalla hormi ja poistamalla tukkeuman aiheuttaja. Piipun korjaus voidaan hoitaa kahdella menetelmällä. Yksi yleinen tapa korjata vanha piippu on putkitus. Valikoimamme pitää sisällään monipuolisen kattauksen laadukkaita ja haponkestäviä saneerausputkia ja niihin tarvittavia lisäosia, kuten kiinnityspantoja ja muhviliitoksia. Tarjolla on myös erilaisia CE-merkittyjä kulmia ja T-kappaleita. Näin löydät helposti juuri omaan savupiippuusi sopivat osat.

Hoida piipun korjaus tehokkaasti ja edullisesti

Toinen suosittu menetelmä on hormisaneeraus slammauksella eli massaamalla. Tekniikan avulla rapautumisen seurauksena syntyneet onkalot ja murtumat tiilien välissä tasoitetaan ns. liukuvalulla. Massaamisen suurimpiin etuihin kuuluu, että hormin sisäpinta saadaan tasaiseksi, jolloin hormin veto paranee. Valikoimastamme löydät mm. tähän tarkoitukseen soveltuvan saneerausmassan ja massausharjan. Minkä tahansa saneerausmenetelmän sitten valitsetkin, meiltä saat sopivat tuotteet taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Selaile nyt valikoimaa ja tilaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.