Toukokuun kampanjat voimassa enää tänään:

1-48 / 75

75 tuotetta

1-48 / 75

75 tuotetta

Suodatinkankaat

Jos kaunis ja hyvinhoidettu piha on sinulle sydämen asia, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Netrauta auttaa rakentamaan pihastasi näköisesi oikeilla tarvikkeilla ja välineillä. Hyvin suunniteltu piha kestää vuosikausia kauniina. Siksi valitsimme sinua varten myös laadukkaat suodatinkankaat, joilla pohjustat pihasi. Ne estävät niin routavaurioiden syntymistä kuin rikkaruohojen hallitsematonta kasvua. Valitse siis omat tuotteesi jo tänään!

Suodatinkankaat pohjustavat pihasi tehokkaasti

Suodatinkankaiden tehtävä on luoda pihaan tukeva pohja, joka estää niin roudan kuin rikkaruohojen aiheuttamia vaurioita ja esteettisiä haittoja. Suodatinkankaat ovat hyödyllisiä maanrakennuksessa, ja niitä käytetään eri maakerroksien erottamiseen. Me tarjoamme sinulle laajan valikoiman polypropyleenista valmistettuja kankaita, jotka on helppo asettaa niin pihatien pohjaksi kuin rakennusten sokkelien vierustaan tai hiekkalaatikoiden pohjalle. Napakka suojakangas estää maakerroksien sekoittumista ja maan painumista tehokkaasti. Kun teet pohjatyön huolella ja tasoitat ja tiivistät alustan ennen suodatinkankaan asentamista, voit olla varma, että nautit hyvästä tuloksesta vuosikausien ajan. Suodatinkankaan päälle voidaan laittaa kerros soraa, hiekkaa tai muuta vastaavaa materiaalia. Kattavasta valikoimastamme löydät erikokoiset suodatinkangaspaketit, joista isoimmat ovat satoja neliömetrejä. Tutustu siis tarkasti tuotteiden tietoihin ja valitse omia tarpeitasi parhaiten vastaava kokonaisuus. Netrauta auttaa sinua tekemään pihastasi juuri sellaisen, mistä olet aina haaveillut.

Polypropyleenista valmistetut suodatinkankaat edullisesti netistä

Pohjusta suodatinkankaalla pihatiet, patiot, urheilualueet, perustukset, autopaikka ja muut pihan tärkeät osat. Netraudan verkkokaupasta löydät edulliset suodatinkankaat myös teollisuuskäyttöön, kuten satama-alueille ja kaatopaikoille. Maanrakennukseen olennaisesti kuuluvat kankaat lisäävät rakennetun alueen kestävyyttä ja säilymistä hyväkuntoisena pitkiä aikoja. Älä siis tingi tärkeästä pohjustusvaiheesta, vaan tilaa kaikki huippulaadukkaat suodatinkankaat suoraan netistä – aina edulliseen hintaan. Jos pihan laittaminen on sinulle tärkeää ja haluat panostaa laatutuotteisiin ja -materiaaleihin, ihastut varmasti valikoimaamme. Meiltä hankit nimittäin myös kasvihuoneet ja puutarhakalusteet kätevästi samalla tilauksella. Tarkista tuotteiden toimitusehdot niiden yksityiskohtaisista tiedoista ja klikkaa ostoksille. Kohta voit jo viettää nautinnollisia hetkiä kauniilla pihamaalla!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.