Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Mikroaaltouunit

Mikron avulla helpotat arkea sekä ruuan valmistamisessa että lämmittämisessä. Valikoimassamme on monipuolisilla automaattiohjelmilla varustetut vapaasti sijoitettavat pienet mikrouunit, kalusteisiin integroitavat mikrot sekä yhdistelmäuunit kiertoilma- sekä mikroaaltotoiminnoilla.

1-48 / 79

79 tuotetta

1-48 / 79

79 tuotetta

Mikroaaltouunit

Valikoimastamme löydät mikrot moneen erilaiseen käyttötarpeeseen ja keittiöön. Etsitkö mikroaaltouunia edullisesti pieneen tilaan, vaikkapa opiskelija-asunnon tai mökin kompaktiin keittiöön? Tarvitaanko helppokäyttöinen mikro koululaisten ruokien lämmitykseen? Vaihtoehtoina on kalusteisiin upottamalla sijoitettavat tai vapaasti tasolla pidettävät mallit. Suosittujen valkoisten, mustien ja rosterin väristen mikrojen lisäksi on saatavilla värikkäitä malleja piristämään keittiötäsi.

Ruuan valmistusmahdollisuudet mikrossa

Yksinkertaisimmillaan mikroa käytetään ruuan lämmittämiseen tai sulattamiseen ja parhaimmillaan saat monitoimilaitteen, jolla myös kypsennät kiertoilman avulla ruuan mehukkaaksi. Tälläisellä yhdistelmäuunilla tehostat tilan käyttöä pienissä keittiöissä eikä erillistä uunia välttämättä tarvita tai saat lisää uunitilaa suuremman perheen tarpeisiin. Mallikohtaisissa erilaisissa automaattiohjelmissa on esimerkiksi valittavissa kuumentaminen tai sulattaminen raaka-aineen sekä sen painon mukaan, grillitoiminto ruskistamaan pintaa ja rapeuttamaan ruokaa sekä ajastamisen mahdollisuus ohjelman käynnistämiselle. Joissain malleissa on mahdollista tallentaa usein käytetyt asetukset suosikkitoiminnoiksi niiden nopeaa käyttöä varten ja energiatehokkaan LED-valaistuksen johdosta voit seurata ruuan valmistumista. Kaipaatko muita keittiökoneita helpottamaan arkeasi?

Mikron tehokkuus ja käyttöominaisuudet

Portaittain tai raaka-aineen mukaisesti valittavissa olevat tehoasetukset tekevät kuumentamisesta tai sulattamisesta hellävaraisempaa. Tämä on huomionarvoista arkojen raaka-aineiden kohdalla, esimerkiksi marjojen sulatusteho, jotta hyödyllinen ravintosisältö ei heikkenisi. Nopeaan kuumentamiseen päivittäisessä käytössä 800 W teho on riittävä ja mikron pyörivä lautanen edistää tasaista lopputulosta. Ilman pyörivää aluslautasta toimivissa malleissa on suurempi käyttötilavuus. Pikakäynnistys-toiminnon avulla saat mikron heti käyntiin suurella teholla ilman, että tarvitsisi etsiä sopivaa automaattista kypsennysohjelmaa. Toiset käyttäjät toivovat miellyttävän digitaalinäytön sekä sähköisen luukun avauksen kun taas toisille, kuten lapsille tai ikä-ihmisille, käynnistäminen tai luukun avaaminen perinteisemmin käden sijan avulla, painikkeella tai vääntimillä saattaa olla toimivampaa.

Myydyimmät tuotteet (10)

-38%
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Mikroaaltouuni Electrolux 600 EMZ725MM, 47cm, eri värejä
319,00  199,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Mikroaaltouuni Melissa 163301, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Mikroaaltouuni Melissa 163301, eri värejä
alk. 185,00 
Mikroaaltouuni Electrolux 600 EMZ725MM, 47cm, eri värejä
-38%
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Mikroaaltouuni Electrolux 600 EMZ725MM, 47cm, eri värejä
319,00  199,00 
Mikroaaltouuni Electrolux 300 EMZ421MM, 44cm, eri värejä
-38%
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Mikroaaltouuni Electrolux 300 EMZ421MM, 44cm, eri värejä
249,00  155,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.