Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Kelaleikkurit

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

Kelaleikkurit

Varsinkin omakotitalojen piha-alueet voivat toisinaan olla mahtipontisen suuria. Oman pihan kodikkuuteen ja toiminnallisuuteen halutaan panostaa hankkimalla pihalle näyttäviä pensaita, nurmikko-alueita ja muita pihan sisustuksellisia elementtejä. Pihanhoito puolestaan voi omalla pihalla olla suuritöistä, mutta esimerkiksi erilaiset ruohonleikkurit helpottavat ulkotöiden onnistumista. Kelaleikkurit ovat käteviä ja ympäristöystävällisiä ruohoalueiden kunnossapitäjiä pihallasi. Hanki siis omasi jo tänään meiltä Netraudasta!

Kelaleikkurit tuovat tehokkuutta ruohonleikkuuseen

Kelaleikkurit ovat kevyitä, mutta tehokkaita ruohon leikkaajia. Netraudan valikoimissa oleva Gardenan valmistama kelaleikkuri on myös varsin ympäristöystävällinen, sillä se toimii ilman sähköä. Kelaleikkuri on siis myös ympäristötietoisen varma valinta! Kelaleikkurit hoitavat työn raskaimman osan vaivattomasti ja tehokkaasti puolestasi: leikkurin toimintaperiaate perustuu leikkaustekniikkaan, jossa leikkuukela ja vastaterä katkaisevat ruohon leikattavalta alueelta samalla tavalla kuin esimerkiksi saksilla leikattaessa. Kelaleikkurin pyörät helpottavat leikkurin ohjaamista, joten leikkuu sujuu joutuisasti. Kelaleikkurit eivät myöskään aiheuta ylimääräistä meteliä, sillä ne on suunniteltu leikkaustekniikaltaan kosketuksettomiksi. Hoidat siis ruohonleikkuun nopeasti ja hiljaisesti kelaleikkurin avulla. Eikö kuulostakin upealta?

Kelaleikkurit tekevät pihastasi kauniin

Oman pihan riittävällä ylläpidolla piha pysyy kauniina ja luokseen kutsuvana. Leikkaamalla ruoho-alueita pihalla riittävän säännöllisesti yleisilme pysyy huoliteltuna ja puoleensavetävänä. Kelaleikkurilla saat pidettyä ruoho-alueet kunnossa vaivattomasti. Kelaleikkurilla hoidat niin suuret piha-alueet kuin pienemmätkin ruoho-alueet tyylikkäiksi. Leikkurit ovat kestäviä ja laadukkaasti valmistettuja, joten niistä riittää iloa useammaksi kesäkaudeksi. Voit valita joko akkukäyttöisen tai ilman sähköä toimivan leikkurin sen mukaan, mikä palvelee käyttötarpeitasi parhaiten. Lisäksi voit hankkia erillisen ruohonkerääjän kelaleikkurin lisävarusteeksi. Ruohonkerääjän saat kerättyä kätevästi leikatun ruohon talteen ilman, että sitä täytyisi erikseen haravoida. Ruohonkerääjän asentaminen on nopeaa ja se onnistuu ilman työkaluja. Kätevää, eikö vain? Leikkureiden ja ruohonkerääjien lisäksi löydät Netraudan verkkokaupasta myös muut puutarhatyökalut. Nauti seuraavana kesänä aivan uudenlaisesta hohdosta pihallasi hankkimalla jo nyt tarvikkeet pihan tai puutarhan ylläpitoa varten. Tervetuloa ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.