OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Aurinkovarjot

Aurinkovarjot ja markiisit viimeistelevät terassin ja pihan sisustuksen. Mikäs sen mukavampaa kuin istua kauniina aurinkoisena kesäpäivänä tyylikkään aurinkovarjon tai markiisin alla paahtavalta auringolta suojassa. Varjon tai markiisin alla on miellyttävää lukea kirjaa tai vain nauttia kesästä. Markiiseilla estetään myös aurinkoa porottamasta sisälle.

1-48 / 920

920 tuotetta

1-48 / 920

920 tuotetta

Aurinkovarjot

Aurinkovarjot ovat yleisesti käytettyjä laitteita, jotka on suunniteltu suojaamaan ihmisiä auringonpaisteelta. Ne koostuvat yleensä kangasvarjosta, joka on kiinnitetty metalli- tai puutankoon. Aurinkovarjoja on saatavilla erilaisissa muodoissa, kokoisina ja väreinä, ja niitä voidaan käyttää useissa eri ympäristöissä, kuten rannoilla, terasseilla, puistoissa ja pihoilla.

Minkälaisia ominaisuuksia aurinkovarjoilla tulisi olla?

Aurinkovarjojen tulisi olla suojattuja UV-säteiltä, kevyitä ja helppoja kantaa mukana sekä suojata koko kehoa. Hyvät aurinkovarjot ovat myös kestäviä ja tukevia sekä niiden tulee olla helposti avattavissa ja suljettavissa. Lisäksi aurinkovarjon kankaan tulee olla hengittävää, jotta ilma liikkuu vapaasti varjon alla ja pitää käyttäjän viileänä.

Kuinka suuri aurinkovarjo pitäisi valita?

Aurinkovarjon koon valinta riippuu tarpeesta. Jos haluat suojata itsesi yksin aurinkolta, pienempi varjo voi riittää. Jos taas haluat suojata perheesi tai suuremman alueen, sinun kannattaa valita suurempi aurinkovarjo. Yleensä 2-3 metrin halkaisijan omaava aurinkovarjo sopii hyvin yksittäiselle henkilölle, kun taas suuremmille ryhmille voit harkita 4-5 metrin halkaisijan omaavaa aurinkovarjoa.

Mitä muita ominaisuuksia aurinkovarjoihin voi sisältyä?

Aurinkovarjoihin voi sisältyä monia muita ominaisuuksia, kuten säädettävät varjostuskulmat, UV-säteiltä suojaava kangas, tuulenkestävyys, vedenkestävyys sekä automaattinen avaus- ja suljentoiminto. Lisäksi joillakin aurinkovarjoilla voi olla erilaisia ​​telineitä, joita voidaan käyttää eri pinnoilla, kuten hiekalla tai nurmikolla, ja joilla on erilaisia ​​kiinnitysvaihtoehtoja, kuten painot, hihnat tai ruuvit.

Kuinka aurinkovarjoja voi huoltaa?

Aurinkovarjoja voi huoltaa pitämällä ne puhtaina ja kuivina. Puhdista varjon kangas säännöllisesti harjalla tai kostealla liinalla, ja anna sen kuivua kunnolla ennen kuin taitat sen kokoon. Vältä käyttämästä voimakkaita pesuaineita ja älä pese kangasta pesukoneessa. Tarkista myös säännöllisesti, että varjon kankaassa ei ole vaurioita tai repeämiä, sillä ne voivat johtaa varjon hajoamiseen tai vaurioitumiseen. Jos huomaat vaurioita, korjauta ne mahdollisimman pian ammattilaisella.

Myydyimmät tuotteet (10)

Markiisin varakangas, ilman runkoa, eri kokoja ja värejä
-32% Jopa
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Markiisin varakangas, ilman runkoa, eri kokoja ja värejä
162,99  alk. 114,00 
Aurinkovarjo riippuva, alumiinipylväällä, eri kokoja ja värejä
-30%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Aurinkovarjo riippuva, alumiinipylväällä, eri kokoja ja värejä
291,99  alk. 204,30 
Aurinkopurje suorakaide, Oxford-kangas, eri kokoja ja värejä
-30% Jopa
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Aurinkopurje suorakaide, Oxford-kangas, eri kokoja ja värejä
130,99  alk. 91,60