Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Puhallusvillat

  • 1

1-2 / 2

2 tuotetta

  • 1

1-2 / 2

2 tuotetta

Puhallusvillat

Satsaus rakennuksen eristeisiin kantaa hedelmää pitkään. Laadukas eriste pitää kylmän ulkona ja lämmön sisällä. Erilaisten eristelevyjen lisäksi yksi vaihtoehto eristykseen on puhallusvilla. Puhallusvillan nimi tulee sen asennustavasta, sillä eriste puhalletaan suoraan paikalleen. Puhallusvilla on monipuolinen tuote, johon kannattaa tutustua, olet sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa. Ostosten tekemiselle paras paikka on Netraudan verkkokauppa, josta löydät kaiken, mitä rakentamiseen ja nikkarointiin tarvitset. Tilaa jo tänään, jotta projektisi etenisi mahdollisimman nopeasti!

Selluvilla ja puhallusvilla sopivat myös remonttikohteisiin

Paikalleen puhallettava selluvilla on valmistettu puukuidusta. Erilaiset puhallusvillat sopivat eristeeksi myös remontoitaviin kohteisiin. Puhallusvillan asentamiseksi vanhaa eristystä ei nimittäin välttämättä tarvitse purkaa, vaan villa voidaan puhaltaa suoraan vanhan eristyksen päälle. Selluvilla onkin mainio vaihtoehto myös sellaisiin rakennuksiin, joissa tarvitaan lisäeristystä. Puhallustekniikan ansiosta villa levittyy tasaisesti ja peittää vaivatta kaikki kolot ja hankalankin muotoiset paikat. Lopputulos on laadukkaan saumaton. Erilaisia puhallusvilloja voidaan käyttää muun muassa ylä- ja alapohjissa sekä myös vino-onteloissa ja seinissä.

Laadukkaan eristyksen hyvät puolet

Hyvin suunniteltu ja toteutettu lämpöeristys takaa lämmön pysymisen siellä, missä sitä tarvitaan. Energiatehokas eristys tuo myös säästöjä lämmityskustannuksissa. Turvallinen eriste on paloturvallinen eikä siten aiheuta tulipalovaaraa tai edistä mahdollisen palon alun leviämistä talon osasta toiseen. Tilaa puhallusvillat ja muut lämpöeristeet Netraudasta ja säästä selvää rahaa! Verkkokaupastamme löydät selkeät ohjeet puhallusvillan kulutuksen laskemiseen ja tilaamiseen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.