1-100 / 262

262 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 262

262 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Seinäpaneelit

Valikoimistamme löydät upean valikoiman laadukkaita ja kestäviä seinäpaneeleita kuiviin sisätiloihin asennettaviksi. Tutustu näihin monikäyttöisiin paneeleihin, jotka voidaan kiinnittää myös kattoon. Voit kerralla ja vaivattomasti muuttaa kotisi ilmettä vaihtamalla vanhan seinämateriaalin raikkaisiin paneeleihin. Asennus käy helposti ja seinäpaneelit on helppo pitää puhtaana pestävän MDF-pinnoitteen ansiosta. Luo kotiisi tunnelmallinen olo uusilla seinäpaneeleilla. Netraudasta löydät oikean vaihtoehdon seiniesi uudistamiseksi edullisesti.

Trendikkäät seinäpaneelit joka tilaan

Netraudan laajasta valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivat seinäpaneelit. Uudista kotisi ilme ja sisusta helposti asennettavilla seinäpaneeleilla. Asennus käy todella käden käänteessä naulaamalla tai hakasnaulaimilla. Paneelin ponttaus edesauttaa nopeaa asennusta, ja huoneesi uusi sisustus on nopeasti valmis. Helpon asennuksen ansiosta voit tehdä ponttaukset itse tai kaveriporukalla. Näillä kätevillä uusilla seinäpaneeleilla luot käden käänteessä uuden ilmeen kotiisi. Trendikkääseen asuntoon sopivat paneelit ovat moderni vaihtoehto. Vaalea raikas väri tuo valoa asuntoon ja pysyy vuosia ajattomana.

Seinäpaneelit ovat jälleen in – hanki omasi Netraudasta edullisesti!

Uudet seinäpaneelimme eivät todellakaan vastaa monien muistikuvia tylsistä puun värisistä, muutamien vuosikymmenien takaisista klassisista puupaneeleista. Mallistomme seinäpaneelit on valmistettu uusia kodin sisustustrendejä silmällä pitäen. Ne ovat siis muodikkaita ja ajan hermolla. Tämä tekee niistä parhaan mahdollisen vaihtoehdon kotisi seinien uudistamiseen. Vaalea pinta on helppo yhdistellä jo olemassa oleviin huonekaluihin ja mattoihin, mikäli et aio muuttaa kotisi ilmettä kerralla. On sinusta kiinni, miten remonttisi etenee, laajenee lisätoiveiden myötä ja saa budjettisi kenties paukkumaan. Seinäpaneelimme ovat edullinen vaihtoehto, joten voit luottaa alkuperäisiin laskelmiisi. Suunnittele asiantuntijoidemme kanssa itsellesi sopiva kokonaisuus ja laske tarvittavan materiaalin määrä. Netraudasta löydät kaikki tarvikkeet, jotka tarvitset seinäpaneelien asentamiseen. Selaa verkkosivuiltamme reunalistojen vaihtoehtoja kohdasta reunalistat. Tilaamasi seinäpaneelit postitetaan sinulle. Älä murehdi pakkausten painosta tai koosta, saat ne kätevästi toimitettuna! Tarjoamme toimituskulut ostoksesi ylittäessä tietyn summan. Lue vielä tarkemmat toimitusehdot ja remontoi kotisi seinät jo tänään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16