Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Pakastava WC

Pakastava wc pakastaa käymälätuotokset hetkessä estäen hajujen ja bakteerikasvun muodostumisen. Niissä ei tarvita viemäröintiä tai tuuletusta, ja niiden asennus on helppoa ja nopeaa. Käymäläjäte kerätään jäätymisen jälkeen ja se voidaan käsitellä esimerkiksi puutarhakompostorissa. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi mökeille, vapaa-ajan asuntoihin tai remonttikohteisiin, joissa viemäröinti ei ole mahdollista.

  • 1

1-5 / 5

5 tuotetta

  • 1

1-5 / 5

5 tuotetta

Pakastava WC

Mikä on pakastavan wc:n etu verrattuna perinteisiin komposti- tai kuivikekäymälöihin?

Pakastava wc on erinomainen vaihtoehto perinteiselle komposti tai kuivikekäymälälle. Vesivessaa muistuttavassa käymälässä jäte pakastetaan, jolloin hajut ja bakteerikasvu voidaan estää tehokkaasti. Helpon asennuksen ansiosta wc sopii hyvin mökille, vapaa-ajan asuntoihin tai väliaikaiseksi ratkaisuksi remonttikohteisiin.

Miten pakastava wc toimii?

Käymäläjäte ja siitä aiheutuvat hajut muodostavat suurimman haasteen kaikissa kuivakäymälöissä ja kompostikäymälöissä. Pakastavassa wc:ssä hajuongelma on ratkaistu innovatiivisella pakastusmenetelmällä. Käymälä liitetään sähköverkkoon, jonka jälkeen se toimii kuten tavallinen kotipakastin. Sekä kiinteä että nestemäinen käymäläjäte pakastuvat nopeasti, mikä estää häiritsevien hajujen muodostumisen. Pakastavan vessan etuihin kuuluu myös, ettei sen asennukseen tarvita lainkaan neste- tai tuuletusletkuja. Kun jäteastia on täynnä, jäätynyt käymäläjäte voidaan siirtää biopussin sisässä esimerkiksi puutarhakompostoriin kompostoitumaan. Ulkoisesti ja käyttömukavuudeltaan uuden sukupolven pakastavat wc:t muistuttavat kovasti tavallista vesivessaa. Tyylikkään muotoilun lisäksi niissä on miellyttävän tuntuinen istuin. Vessat on myös suunniteltu siten, että kylmä pysyy alhaalla astiassa.

Miksi pakastavan wc:n käyttö on hyödyllistä?

Aina viemäröinnin tekeminen ei ole mahdollista tai se onnistuu vain suurin kustannuksin. On myös tilanteita, joissa tarvitaan mahdollisimman helppoa ja joustavaa käymäläratkaisua esimerkiksi remontin ajaksi. Pakastava wc pakastaa käymälätuotokset hetkessä ja toimii ilman viemäriä ja tuuletusta. Myös puhtaanapito ja tyhjennys onnistuvat fiksun tuotesuunnittelun ansiosta helposti. Kun pakettiin lisätään vielä kilpailukykyinen hinta ja nopea toimitus, ostosten teko kannattaa varmasti.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.