Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Pönttöuunit

Pönttöuunit ovat perinteisiä suomalaisia tulisijoja, joita käytetään lämmönlähteenä ja tunnelman luojana. Tunnelmalliset pönttöuunit ja kakluunit tuovat monen mieleen lapsuuden mummolan, kartanomaisemat ja vanhat omakotitalot. Upeat ja modernit pyöreät pystyuunit sopivat kuitenkin erinomaisesti myös nykyajan omakotitaloon tyylikkään ulkonäkönsä ja hyvän lämmitystehonsa puolesta.

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

Pönttöuunit

Pönttöuuni on itse asiassa todella tehokas lämmönlähde, ja se sopii sekä vanhoihin että uusiin taloihin. Uunin runko on perustiiltä ja savilaastia. Uuneissa on nuohousluukut, arina ja tuhkaluukut. Kauniilla pönttöuunilla tuotkin kätevästi lämpöä ja tunnelmaa kotiisi - se sopii erinomaisesti myös kesäasunnolle! Laajasta valikoimastamme voit ostaa myös kaikki muut takat, kuten suositut valurautatakat, helpot valmistakat ja trendikkäät sähkötakat. Tervetuloa vaivattomille ostoksille ja tilaa uusi pönttöuuni jo tänään!

Korkealaatuinen pystyuuni tehokkaaseen lämmitykseen

Nostalgiset pönttöuunit ovat tunnelmallisia lämmönlähteitä. Koska pönttöuuni luovuttaa lämpöä tasaisesti, kotisi pysyy lämpimänä pitkään. Etsitpä pystyuunia vanhaan kartanoon tai uuteen taloon, löydät mieluisimman vaihtoehdon meiltä. Useat koko- ja värivaihtoehdot mahdollistavat yksilöllisen kokemuksen ja juuri sinun näköisesi pönttöuunin. Pönttöuunin liekki tuo tunnelmaa ja lämpöä kotiisi niin talvella kuin kesälläkin. Tilaa myös Netraudan monipuolinen uutiskirje, jotta saat aina ensimmäisenä tietää huipputarjouksistamme sekä mielenkiintoisista tuotteistamme. Tilaaminen verkkokaupassamme on helppoa ja nopeaa. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä myyntipalvelumme!

Netraudasta nostalginen vanhanajan pönttöuuni vaivattomasti

Etsitkö perinteistä vanhanajan pönttöuunia? Tutustu valikoimaamme, jossa yhdistyvät perinteinen muotoilu ja nykyaikainen tekniikka. Vanhanajan pönttöuunit luovat kotiisi lämpöä, ja niiden huolella valitut värit antavat kodillesi persoonallisen ilmeen. Voit tuunata oman pystyuunisi tilausvaiheessa mieluisaksi monella eri tavalla. Värivaihtoehtoja on lukuisia. Esimerkiksi tyylikäs vaalea beige sopii liki tilaan kuin tilaan. Musta pönttöuuni tuo tyylikkyyttä ja sopii hyvin moderniin kotiin. Rohkea valitsee sinisen, punaisen tai vihreän värin. Voit valita myös pönttöuunisi korkeuden, jotta se sopisi huoneesi korkeuteen täydellisesti. Lisäksi saat itse valita luukun kätisyyden sekä värin. Upea messingin värinen luukku tuo pönttöuuniisi arvokkuutta. Muita luukun värivaihtoehtoja ovat musta, patinakupari ja mattakromi. Kaikki nämä ovat tyylikkäitä vaihtoehtoja!

Katsotuimmat tuotteet (10)

-13%
Juuri nyt!
Tarjous
Pönttöuuni Tiileri Aleksandra, 1800-2100x700mm, kaakelipinta, eri värejä
5 500,00  4 789,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.