Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Koiratarhat

Koiratarha on aidattu alue, jossa koira voi ulkoilla ja viettää aikaa ulkona turvallisesti. Koiratarhoja on eri kokoisia ja erilaisia, ja ne voivat olla joko tilapäisiä tai pysyviä rakenteita. Niitä on saatavilla eri materiaaleista, ja niissä voi olla erilaisia ominaisuuksia, kuten katos tai ovi.

1-48 / 111

111 tuotetta

1-48 / 111

111 tuotetta

Koiratarhat

Mikä on sopiva koko koiratarhalle?

Koiratarhan sopiva koko riippuu koiran koosta ja rodusta. Koiran aktiivisuustaso vaikuttaa myös tarvittavan tilan määrään - aktiivinen koira tarvitsee enemmän tilaa kuin rauhallisempi kaveri. Yleisesti ottaen koiralle tulisi olla tarpeeksi tilaa liikkua ja leikkiä, sekä mahdollisuus suojautua sateelta, auringolta ja tuulelta. Useimmiten koiratarhan koko on vähintään 2-3 kertaa koiran kokonaispituus. Suositeltavaa on valita mahdollisimman tilava tarha, jotta koira voi liikkua vapaasti ja nauttia ulkoilmasta.

Miten koiran tarpeet tulee ottaa huomioon koiratarhan suunnittelussa?

Koiratarhan tulee olla tarpeeksi iso, jotta koira mahtuu liikkumaan ja juoksemaan vapaasti. Tarhassa tulee olla myös riittävästi varjoa ja suojaa sateelta. Koiralle tulee varata myös erillinen makuupaikka, jossa se voi levätä ja suojautua kylmältä lattialta. Koiratarhan tulee olla myös turvallinen ja estää koiran karkaaminen tai ulkopuolisten pääsyn tarhaan. Lisäksi tarhan tulee olla helppo puhdistaa ja tarjota riittävästi juomavettä koiralle. Valikoimastamme löydät monenlaisia koiratarhatarvikkeita, kuten koiran kuppitelineinä, ja myös koirankopit.

Kuinka koiratarha pidetään siistinä?

Koiratarhan siistinä pitäminen vaatii säännöllistä huoltoa ja puhdistusta. Suositeltavaa on, että ulosteet kerätään pois päivittäin. Vaihda kuivikkeet ja pehmusteet säännöllisesti. Vaihda ne aina tarvittaessa, kun ne ovat likaisia tai kosteita. Leikkaa nurmikko tarhan ympäriltä säännöllisesti ja pidä alue puhtaana lehdistä ja roskista. Lisäksi tarhan vesikupit ja ruokakupit tulee pestä säännöllisesti.

Miten voin tehdä koirani koiratarhasta mukavamman?

Koiratarha voi olla mukavampi paikka koirallesi seuraavilla tavoilla:

  • Varusta koiratarha riittävällä määrällä leluja ja puruluita, jotta koira voi viihtyä ja pitää itsensä aktiivisena.
  • Tarjoa tarpeeksi varjoa kuumina päivinä. Suojaa koirasi sateelta esimerkiksi koirankopilla tai katoksella.
  • Varmista, että koiratarha on tarpeeksi tilava koirallesi ja että se voi liikkua vapaasti siellä.
  • Pidä koiratarha puhtaana ja siistinä poistamalla ulosteet ja vaihtamalla vesi säännöllisesti.

Näillä tavoilla voit tehdä koirasi koiratarhasta mukavamman paikan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.