Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

1-48 / 120

120 tuotetta

1-48 / 120

120 tuotetta

Kevyt -ja kestopeitteet

Kevyt- ja kestopeitteillä suojaat pihallasi olevia tavaroita vesisateelta. Voit peittää kevyt- ja kestopeitteellä mitä vain, esimerkiksi polttopuita, kalusteita sekä puutavaraa, kun rakennat. Netraudan kevyt- ja kestopeitteiden valikoima sisältää runsaasti eri kokoisia peitteitä, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Tutustu valikoimaamme pikaisesti ja hanki pihallesi vesisateiden varalle laadukkaat ja kulutusta kestävät kevyt- ja kestopeitteet!

Laadukkaat kevyt- ja kestopeitteet suojaamiseen ja säilytykseen

Valikoimastamme löydät useita erikokoisia kevyt- ja kestopeitteitä aina pienistä todella suuriin peitteisiin. Kevyt- ja kestopeitteitä voit käyttää kätevästi niin väliaikaiseen kuin pidempiaikaiseen suojaamiseen. Voit peittää kevyt- ja kestopeitteillä mitä vain keksitkin. Kevyt- ja kestopeitteellä voit kätevästi suojata vaikkapa seinien ja kattojen rakenteita remontin aikana. Niillä voi myös nopeasti peittää vastamaalatut tai öljytyt terassikalusteet, jos kesäinen sadekuuro pääsee yllättämään. Kevyt- ja kestopeitteiden kiinnittäminen on helppoa, sillä peitteet on varustettu purjerenkailla. Kevyt- ja kestopeitteiden lisäksi löydät meiltä myös muut laadukkaat ja kätevät pihatarvikkeet, kuten katokset ja halkokatokset. Tutustu kattavaan ja laadukkaaseen valikoimaamme pian ja hanki meiltä käytännölliset kevyt- ja kestopeitteet sekä muut pihatarvikkeet!

Valikoimamme kevyt- ja kestopeitteet on valmistettu kestävistä materiaaleista

Valikoimaamme kuuluvat kevyt- ja kestopeitteet on valmistettu erittäin laadukkaista ja kovaa kulutusta kestävistä materiaaleista, joten voit käyttää niitä yhä uudelleen ja uudelleen. Valikoimassamme on sekä suuria että pieniä kevyt- ja kestopeitteitä, joten löydät meiltä juuri sen kokoisen peitteen, jota olet etsimässä. Kevyt- ja kestopeitteitä kannattaa hankkia kerralla useita, jotta niitä olisi kotona runsaasti. Peitteet ovat hyvin käteviä ja käytännöllisiä, ja voit suojata niillä mitä vain. Valikoimastamme löydät pihallesi myös kestävät ja laadukkaat varastot ja vajat, jos kaipaat pihallesi pysyvämpää varastointimahdollisuutta. Tutustu valikoimaamme jo tänään, ja hanki pihallesi tuiki tarpeellisia ja käytännöllisiä kevyt- ja kestopeitteitä sekä laadukas varasto tai vaja.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.