Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Ilmansulkupaperit

1-32 / 32

32 tuotetta

1-32 / 32

32 tuotetta

Ilmansulkupaperit

Ilmatiiviissä rakennuksessa asuminen ja eläminen on miellyttävää. Harvarakenteisessa talossa puolestaan ilma saattaa päästä kulkemaan rakennuksen lävitse, mikä aiheuttaa vedon tunnetta. Useimmat eivät kuitenkaan erityisesti arvosta sisätiloissa käyvää vetoa. Rakennuksen ilmatiiviyttä voi usein parantaa ilmansulkupaperin avulla. Ilmatiivis suunnittelu myös säästää energiaa ja pienentää lämmityskuluja. Kun tiivistys- ja eristysasiat tulevat ajankohtaisiksi, kannattaa suunnata Netraudan verkkokauppaan, joka palvelee asiantuntevasti kaikissa rakentamisen ja remontoimisen asioissa. Meiltä löydät niin ilmansulkupaperit kuin yhteensopivat tiivistysteipit ja nauhatkin – aina taatusti edulliseen hintaan!

Ilmansulkupaperin käyttö

Ilmansulkupaperin perimmäinen tarkoitus on estää haitallinen ilmavirtaus rakenteen läpi. Ilmansulkupaperia käytetään usein niin sanotuissa hengittävissä rakenteissa. Ilmasulkupaperi sopii mainiosti esimerkiksi perinnerakentamiseen ja mökeille. Joissain tapauksissa pelkkä ilmansulkupaperi ei riitä, vaan tarvitaan myös erillinen höyrynsulku. Varmista etukäteen, millainen eristeratkaisu soveltuu omaan rakennuskohteeseesi. Sen jälkeen tilaaminen Netraudan verkkokaupasta on helppoa ja vaivatonta!

Ilmansulkupaperin asentaminen

Ilmansulkupaperi tulisi asentaa tiiviisti, jottei mihinkään jää aukkoja tai paperittomia kohtia. Jos nimittäin paperissa on jossain kohtaa reikä, saattaa tähän kohtaan kohdistua korostunutta ilman virtaamista ja kosteuden kertymistä. Ilmasulkupaperin kestävässä asentamisessa apuna toimivat tarkoitukseensa suunnitellut tiivistysteipit, joiden laadukas liima kestää hyvänä vuodesta toiseen. Tutustu myös valmiiksi muotoiltuihin läpivienteihin, joiden ansiosta ilmansulku pysyy tiiviinä myös muun muassa ilmanvaihto-, keskusimuri- ja sähköputkien kohdalla. Kaikki tiiviin ja laadukkaan ilmasulun rakentamiseen tarvittavan löydät Netraudasta – suuntaa ostoksille jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.