Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Isot kylpyammeet

1-48 / 76

76 tuotetta

1-48 / 76

76 tuotetta

Isot kylpyammeet

Isossa kylpyammeessa kylvet mukavasti ja tilavasti. Saattaapa mukaan mahtua joku mieleinen kylpykumppanikin. Kun ammeessa on tilaa, on asennon vaihtaminen helppoa ja vettä ihanan runsaasti. Kun olet ottanut selville kylpyhuoneesi mitat, on aika pohtia, millainen kylpyamme pesuhuoneeseen sopisi. Jos tilaa on runsaasti, kannattaa harkita ison kylpyammeen hankintaa. Loistavan toiminnallisuutensa lisäksi iso kylpyamme on myös näyttävä sisustuselementti, joka tuo kodin pesutiloihin houkuttelevaa kylpylän tuntua. Isot kylpyammeet löydät Netraudasta omasta kategoriastaan. Tutustu siis erilaisiin vaihtoehtoihin ja tilaa suosikkiammeesi helposti ja nopeasti kotiin toimituksella!

Tilava amme on arjen luksusta

Isossa ammeessa mahtuu kylpemään niin yksin kuin mahdollisesti myös yhdessäkin. Tilavassa ammeessa mahtuu vaivatta venyttelemään, kääntymään ja vaikkapa vajoamaan hetkeksi pinnan alle veden hiljaisuuteen. Seurallinen ottaa ammeeseen mukaan kumppanin tai vaikkapa lapset. Mikä olisikaan parempi tapa viettää laatuaikaa, kuin yhteinen kylpyhetki? Netraudan isojen ammeiden valikoimasta löydät juuri omiin kylpytottumuksiisi sopivan ammeen. Esimerkiksi korkealla päädyllä varustettu amme tarjoaa selälle mukavan tuen. Poreallas puolestaan tuo kotiin aitoa kylpylätunnelmaa. Tutustu Netraudan valikoimaan jo tänään!

Sopivat kylpyammeet kaikkiin pesutiloihin

Isoille ammeille on yhteistä niiden koko, mutta muuten malleissa on runsaasti eroavaisuuksia. Tarjolla on lukuisia värivaihtoehtoja ja materiaaleja. Myös ammeiden asennustavat vaihtelevat. Tutustu eri valmistajien ammeisiin ja tuoteperheisiin. Omaan kylpyhuoneeseen sopiva suosikki löytyy varmasti. Valinnan varmistuttua tilaaminen onnistuu kätevästi vain muutamalla klikkauksella – Netraudasta tietenkin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.