Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Lattialaudat

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

Lattialaudat

Perinteinen lankkulattia on luonnonmukainen ja tunnelmallinen valinta lattiamateriaaliksi. Netrauta tarjoaa laadukkaan valikoiman lattialautoja, joista rakennat kauniin lattian helposti ja kustannustehokkaasti. Nykyaikaisten lattialautojen asentaminen on myös tehty helpoksi. Tutustu jo tänään Netraudan valikoimaan ja tilaa sopivat lankut puulattian asentamista varten! Verkkokaupastamme löydät myös muut lattian tekoon tarvittavat välineet työkaluista lattialistoihin.

Lankkulattia on luonnollinen valinta

Lankuista koostettu puulattia sopii erinomaisesti perinteiseen sisustukseen, mutta sillä saa lisättyä myös luonnonmukaisen rouheaa ilmettä modernimpaankin kotiin. Luonnon oma materiaali hengittää, näyttää kauniilta ja tuntuu miellyttävältä. Jokainen lankku on uniikki, sillä puunsyykuviointi ei ole koskaan samanlainen. Lautalattia on myös miellyttävän tuntuinen jalan alla, sillä se säilyttää hyvin lämmön. Ihastu lankkulattian ominaisuuksiin Netraudassa!

Lautalattia sopii monenlaisiin kohteisiin

Lautalattiavaihtoehtoja on useita, joten puulattia sopii monenlaisiin kohteisiin ja tarpeisiin. Puulattian pinnoitteella on suuri vaikutus lattian ulkonäköön. Netraudan valikoimassa on tarjolla sekä valmiiksi pintakäsiteltyjä lautoja että vaihtoehtoja, joissa pintakäsittelystä voi päättää itse. Lakkaamalla, vahaamalla tai öljyämällä voi vaikuttaa lattian kestoon, ilmeeseen ja väriin. Osa lautalattioista sopii asennettavaksi yhdessä lattialämmityksen kanssa, jolloin puulattian lämpimyys tehostuu entisestään. Lautalattian voi tuotteesta riippuen asentaa uivaksi lattiaksi tai kiinnittää alustaan kiinni. Tutustu tuotteiden ominaisuuksiin huolellisesti ennen tilaamista. Kun sopiva lattialauta on löytynyt, on tilaaminen vain muutaman klikkauksen päässä. Tilaa vaikka heti ja aloita lattiahaaveittesi toteuttaminen Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.