Saneerauslaastit

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

Saneerauslaastit

Kaakeleiden, klinkkereiden ja kaikenlaisten muiden laattojen kiinnittäminen sujuu helposti sopivan saneerauslaastin avulla. Laadukas saneerauslaasti myös takaa kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Netraudan verkkokaupasta löydät toimivat saneerauslaastit kaikenlaisiin rakennuskohteisiin. Palvelemme niin ammattimaisesti rakentavia kuin kotinikkaroijiakin kaikenlaisissa rakentamisen tarpeissa. Tutustu ja tilaa kohteeseesi sopivat saneerauslaastit jo tänään Netraudasta!

Saneerauslaasti valitaan kohteen mukaan

Saneerauslaastia valitessa tiedossa tulee olla, millaiselle pinnalle laasti tulee ja mitä sillä halutaan kiinnittää. Erilaiset käyttökohteet vaativat omanlaisensa laastin. Netraudan valikoimasta löydät sopivan kiinnityslaastin myös erikoisemmille ja herkemmille pinnoille. Ulkotiloihin tulevalta laastilta vaaditaan erilaisia asioita kuin sisätiloissa käytettävältä saneerauslaastilta. Ulkotiloissa käytetään pakkasenkestävää saneerauslaastia, joka kestää sään vaihteluita. Märkätiloihin tulevan laastin tulee puolestaan olla kosteutta kestävää. Myös esimerkiksi vedenherkälle marmorille on omanlaisensa kiinnitysaineet. Sementtipohjaisten saneerauslaastien lisäksi löydät Netraudan valikoimasta myös laattaliimat ja tiivistysmassat. Laatoituksen asentamista suunniteltaessa on hyvä hetki myös pohtia, voitaisiinko rakennuskohteessa hyötyä laatoituksen alle asennettavasta askeläänieristenauhasta, joka vähentää askeläänen siirtymistä lattiarakenteissa. Askeläänieristenauhat ja monenlaisiin remonttikohteisiin sopivat saneerauslaastit ostat helposti Netraudasta. Tilaa valitsemasi tuotteet helposti vain muutamalla klikkauksella!

Varovaisuutta saneerauslaastia käsiteltäessä

Otathan huomioon saneerauslaastia käyttäessäsi, että monet saneerauslaastit voivat ärsyttää ja jopa vahingoittaa ihoa, silmiä ja hengitysteitä. Saneerauslaastia käsiteltäessä oikeanlaiset turvavarusteet ovatkin tärkeässä roolissa. Kaikenlaiset rakentajan suojavarusteet löydät helposti Netraudasta. Tilaa suojavarusteet kätevästi yhtä aikaa saneerauslaastin kanssa, niin remontti pääsee alkamaan nopeasti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.