Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Puuportaat

Puuportaat ovat kaunis sisustuksellinenkin yksityiskohta missä tahansa, sillä tyylikkäät ja näyttävän näköiset puiset portaat herättävät ihastelua siinä missä muutkin kodin sisustuselementit. Puuportaat herättävät suloista luonnonläheistä tunnelmaa, ja ne miellyttävät silmää.

1-48 / 68

68 tuotetta

1-48 / 68

68 tuotetta

Puuportaat

Rakentaessasi uutta kotia tai remontoidessasi vanhaa voit hankkia puiset portaat kätevästi Netraudan verkkokaupasta. Tutustu valikoimiimme ja tee kotisi eri kerroksista entistäkin upeammat yhdistämällä ne toisiinsa puuportailla.

Tunnelmalliset ja miellyttävät puuportaat kaikkiin koteihin

Puuportaita voi käyttää kaikissa kodeissa. Meiltä Netraudasta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ja eri puumateriaaleista valmistettuja puuportaita, joista voit valita mieleisesi ja käyttötarkoituksiisi sopivat portaat joko kotiisi tai vaikkapa mökille. Puiset portaat kestävät elämän tuomaa kulutusta erinomaisesti, ja niistä on helppo pitää huolta. Ajan tuoma normaali kulumakaan ei tietystikään puuportaissa edes haittaa – sehän tuo portaisiin vain lisäsärmää ja luo niiden omaa tarinaa. Anna siis portaidenkin olla osa lähiympäristösi historiaa! Netraudasta löydät myös erilaiset maalit. Maalaamalla portaat huolehdit niiden ylläpidosta paremmin!

Puuportaat ovat kestävä ja kaunis valinta

Meiltä Netraudasta voit hankkia suomalaisella osaamisella valmistetut portaat kotiisi. Kaikki mallistomme portaat ovat suomalaisesta puusta valmistettuja, joten mikä olisikaan sen parempi sijoituskohde näille puuportaille kuin perisuomalainen koti tai mökki? Lappiportaan valmistamat portaat ovat yhtä aikaa sekä moderneja että sopivan perinteisiä. Portaita löytyy moneen eri tarpeeseen: niin tavallisiin asuintaloihin, vapaa-ajan asuntoihin kuin erilaisiin parviratkaisuihinkin. Lisäksi puiset kaiteet tuovat kokonaisvarmuutta portaiden asennukseen ja varsinkin niiden käyttöön. Puiset materiaalit istuvat erinomaisesti suomalaisten mielenmaisemaan. Luo sinäkin lisää kauneutta ja suomalaisuutta kotiisi puuportaiden kautta. Tutustu siis jo tänään valikoimiimme osoitteessa Netrauta.fi ja tilaa portaat kotiisi jo tänään! Toimitamme tilauksesi edullisesti ja nopeasti, joten saat jo pian nauttia puisista portaista kotonasi. Perisuomalaisen kaunista ja kestävää – sitähän me suomalaiset olemme itsekin, joten portaat vain korostavat piirteitämme tämän hauskan mielikuva-ajatuksen kautta.

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.