Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Raivaussahat

1-30 / 30

30 tuotetta

1-30 / 30

30 tuotetta

Raivaussahat

Raivaussaha on mainio työväline ruohon tai pensaiden raivaukseen sekä erilaisiin metsätöihin. Tehokkaan laitteen avulla raivaat metsiköt, heinikot ja risukot käden käänteessä ja selkää rasittamatta. Valikoimastamme löydät johtavien tuotteiden merkit USA:sta, Euroopasta ja Japanista kätevästi samasta paikasta. Selaile vaihtoehtoja ja tilaa oma suosikkisi huippuhintaan!

Tehokas raivaussaha tekee metsä- ja pihatöistä lasten leikkiä

Raivaussahoja myydään sekä akkukäyttöisinä että polttomoottorilla varustettuna. Merkistä ja laitteesta riippuen eroja on painossa, terissä, melutasossa ja mahdollisissa lisävarusteissa ja -toiminnoissa. Kevyemmät laitteet painavat keskimäärin noin 5 kg, kun taas raskaamman luokan raivaussahat painavat jopa 8 kg. Akkusahan etu on, ettei sen laite edellytä polttoaineen käyttöä. Sen lisäksi uuden sukupolven litiumioniakku mahdollistaa pidemmät työskentelyjaksot, jolloin voit hoitaa myös suurempien alueiden raivaukset ilman erillistä lataustaukoa. Moottorilla varustetut merkkituotteet puolestaan tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen ja tehon. Esimerkiksi innovatiivisella OxyPower-moottoriteknologialla varustetuissa raivaussahoissa moottori on tehokkaampi päästöjen ollessa 70 % pienemmät ja polttoaineenkulutuksen 20 % alhaisempi. Huipputeknologian lisäksi tunnettujen huippunimien laitteissa on useita käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten käynnistämistä helpottava Soft Start -toiminto, ergonominen U-kahva tai pehmustetut valjaat.

Tilaa raivaussahat sekä muut puutarhakoneet ja -työkalut Netraudasta

Oletko epävarma, mistä tunnistat laadukkaan raivaussahan? Valintaa tehdessä sinun kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Tärinänvaimennusjärjestelmä helpottaa työskentelyä, eli sellainen on hyvä, jos käytät raivaussahaa säännöllisemmin. Myös paino, valjaiden ergonomisuus ja laitteen teho vaikuttavat siihen, kuinka helposti työ sujuu. Oston yhteydessä tulee myös hankkia koneelle sopivat polttoaineet, mikäli kyseessä on moottorilla varustettu laite. Ennen työn aloittamista suosittelemme hankkimaan asianmukaiset turvavarusteet. Yleisesti raivaussahan kanssa suositellaan käytettävän kuulosuojaimia, viiltosuojattuja saappaita, suojalaseja ja työkäsineitä. Näin varmistat turvallisen työskentelyn ja taatusti onnistuneen lopputuloksen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.