Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Suihkuovet

1-48 / 214

214 tuotetta

1-48 / 214

214 tuotetta

Suihkuovet

Netraudassa suihkuovien valikoima on erittäin monipuolinen. Valittavanasi on suihkuliukuovi sekä perinteisempi saranakiinnitettävä suihkuovi. Väreistä voit valita mieluisimman, esimerkiksi matta, pronssi, harmaa, vihreä tai kirkas lasi. Mikäli haet kuvioitua suihkuovea, kannattaa kurkata verkkokauppamme valikoima. Me tarjoamme suihkuovia myös vaativaan makuun, esimerkiksi upeita paksusta, karaistusta lasista valmistettuja suihkuovia. Netraudassa valittavanasi on korkealaatuisten suihkuovien lisäksi saunan- ja kosteantilan ovia, sisäovia, suihkuseiniä sekä suihkunurkkauksia. Uudista vaikka koko kylpyhuone Netraudan upeilla tuotteilla. Tilaa jo tänään ja pääset nopeasti nauttimaan uudesta kylpyhuoneestasi!

Laadukkaat ja näyttävän näköiset suihkuovet kruunaavat kylpyhuoneen

Netraudan valikoimista löydät suihkuovet nopeasti ja vaivattomasti kylpyhuoneeseesi. Suihkuovi aukeaa joko sisään- tai ulospäin valintasi mukaan. Suihkuovi myös estää vedenpääsyä suihkun ulkopuolelle, ja helpottaa näin kylpyhuoneen kuivana pitämistä. Näyttävät suihkuovet luovat saunaosastollesi ja kylpyhuoneeseesi juuri oikean tunnelman. Kätevät suihkutilan ovet sopivat myös pieneen tilaan. Upeat ja näyttävät suihkuovet saavat osakseen ihastelua. Netraudasta löydät kaikki tunnettujen merkkien korkealaatuiset kylpytilojen kalusteet sekä valaisimet samasta paikasta. Remontin yhteydessä voit vaihtaa vaikka kaikki kylpyhuonevalaisimet uusiin ja laadukkaisiin malleihin! Olipa suunnitelmissasi kotikylpylä tai maltillisempi saunaosasto, löydät meiltä kaiken, mitä unelmiesi kylpyhuone tarvitsee. Katso myös muut Netraudan houkuttelevat kylpyhuonetuotteet, kuten porealtaat, kylpyammeet ja kylpyhuonekalusteet!

Tilaa suihkuovet nopeasti ja helposti Netraudasta

Oletko tekemässä kylpyhuoneremonttia, mutta et ole vielä löytänyt sopivia tuotteita? Eipä hätää, sillä me tarjoamme laajan valikoiman huippuhyödyllisiä tuotteita jokaiseen kylpyhuoneeseen. Myös suihkuovien ostaminen ja tilaaminen Netraudan verkkokaupasta onnistuu muutamalla klikkauksella. Netraudan verkkokaupassa voit tehdä ostoksia aina silloin, kun se sinulle itsellesi sopii parhaiten. Laajan suihkuovivalikoiman ansiosta löydät juuri sinulle sopivan suihkuoven ilman jonottamista. Tuotteiden vertailu ja tilaaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti, ja nopean toimituksen ansiota pääset nauttimaan uusista tuotteistasi nopeasti. Tarvittaessa saat myös apua myyntipalvelustamme. Tilaa myös uutiskirjeemme, jotta saisit tietoa kaikista uusista tuotteistamme ja erikoistarjouksista ensimmäisten joukossa!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.