Kesäkuun kampanjat voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN:

Leivänpaahtimet

Leivänpaahdin on ehdoton valinta aamiaispöytään. Nykyaikaiset leivänpaahtimet ovat helppokäyttöisiä, ja ne ovat myös tyylikkäitä keittiön sisustuselementtejä. Valikoimastamme löydät leivänpaahtimia useissa eri väreissä ja eri ominaisuuksilla.

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

Leivänpaahtimet

Onnistuneeseen aamuun kuuluu useimmille suomalaisille maistuva aamupala. Lapsiperheen vanhemmille tai kiireiselle työssäkäyvälle on tärkeää, että aamurutiinit sujuvat mutkattomasti ja ilman harmillisia yllätyksiä. Mikään ei ole sen ikävämpää, kuin pohjaan palanut aamupuuro tai mustaksi kärähtänyt paahtoleipä. Sen takia Netrauta on panostanut valikoimissaan laadukkaisiin kodinkoneisiin ja sähkölaitteisiin, jotka helpottavat arkea ja takaavat samalla stressittömän aamun. Tilaa nyt korkeatasoiset leivänpaahtimet ja muut keittiökoneet johtavilta valmistajilta Netraudasta. Voit aloittaa päiväsi taatusti hyvillä mielin. Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme!

Leivänpaahdin trendikkäällä muotoilulla Netraudasta

Leivänpaahdin kuuluu keittiövarusteiden klassikkoihin. Vuosikymmenten saatossa tämä vaatimattoman oloinen laite on kuitenkin käynyt läpi vaikuttavan transformaation. Modernin sukupolven leivänpaahtimet vakuuttavat upean muotoilunsa lisäksi trendikkäillä väreillä ja lukuisilla lisätoiminnoilla. Esimerkiksi Kenwoodin mallistossa loistavat hedelmäisen raikkaat värit, kuten keltainen ja limen vihreä. Myös muiden valmistajien leivänpaahtimissa on käytetty tyylikkäitä värisävyjä ja sulavaa muotoilua. Useissa laitteissa löytyy myös vaikuttava lista hyödyllisiä ominaisuuksia: lämpötilaa ja paahtoastetta voidaan helposti säädellä ja erilaisten toimintojen ansiosta onnistuvat yhtä lailla sulattaminen, lämmittäminen tai bagelin paahto. Haluatko sinäkin nauttia täydellisen rapeasta leivästä? Kiiruhda nyt ostoksille Netrautaan ja valitse oma suosikkisi lukuisten paahtimien joukosta.

Tilaa leivänpaahtimet monipuolisilla toiminnoilla vaivattomasti netistä

Innostuitko jostain näkemästäsi tuotteesta? Netraudasta tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti kotikoneen ääreltä. Kun tilaat leivänpaahtimet meiltä, sinun ei tarvitse myöskään huolehtia kuljetuksesta, sillä lähetämme kaikki tuotteet postitse. Tuotteiden ja tuotetietojen löytäminen verkkomyymälässämme onnistuu helposti selkeän sivurakenteen ansiosta. Maksu hoituu joustavasti joko verkkopankissa, luottokortilla tai osa kodinkoneet, joilla voit tehdä keittiöstäsi entistäkin toimivamman. Löydät johtavien valmistajien laadukkaat uunit, liesitasot ja jääkaapit – tietenkin erittäin houkuttelevaan hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.