Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Savukaasuimurit

1-39 / 39

39 tuotetta

1-39 / 39

39 tuotetta

Savukaasuimurit

Savukaasuimuri ratkaisee piipun veto- ja palo-ongelmat nopeasti. Jos savupiippusi vetää huonosti syystä tai toisesta, piipun päälle kiinnitettävä takkaimuri tuo helpotusta. Valikoimastamme löydät niin kotimaiset että kansainvälisten merkkien tehokkaat savukaasuimurit, takkaimurit ja lisävarusteet nopealla toimituksella. Oli kyseessä sitten savukaasuimuri korkeille lämpötiloille tai asennuslaippa tiilipiippuun - Netraudasta tilaat ne huippuhintaan!

Takkaimuri parantaa kamiinan, uunien tai avotakkojen vetoa

Takkaimuri tai savuimuri tarvitaan, kun savupiippu vetää huonosti tai takan sytyttäminen aiheuttaa vaikeuksia. Sen lisäksi hankinta kannattaa kohteissa, joissa savu tai savunhaju vaikuttavat sisäilmaan laatuun tai joissa tulisijan palamisprosessi on heikko. Veto-ongelmat voivat johtua mm. savupiipun sijainnista tai epäsuotuisista sääolosuhteista. On tosin myös mahdollista, että hormin suunnittelussa on tehty virhe, jonka seurauksena savukaasut kulkeutuvat ulos huonosti. Oli syy sitten mikä tahansa, laadukkaalla savukaasuimurilla vetoon tai ilmanlaatuun liittyvät ongelmat voidaan korjata tehokkaasti. Yleensä imuri sijoitetaan piipun päälle. Ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, se voidaan asentaa sekä tiili- että terässavupiippuun. Mallista riippuen asennukseen tarvitaan kuitenkin ammattitaitoinen sähkömies. Etsitkö todella kestävää ratkaisua? Esimerkiksi kotimaiset PETE-sarjan savukaasuimurit on kehitetty kestämään Suomen vaativia sääoloja ja kuumia savukaasuja. Ne on valmistettu ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä, joka takaa niiden pitkän iän. Merkkituotteiden etu on, että ne ovat samalla myös hiljaisia käytössä ja energiatehokkaita. Selaile nyt valikoimaa ja tilaa paras ratkaisu huippuhintaan!

Tilaa tehokas savukaasuimuri edullisesti Netraudasta

Onko kodissasi lyhyt hormi? Siinä tapauksessa voit valita savukaasuimurin korkeille lämpötiloille. Tuotteesta riippuen ne kestävät jatkuvalla käytöllä 500 °C lämpötiloja, joten ne soveltuvat erityisesti kiukaille ja hyvin lyhyille hormeille. Esimerkiksi tanskalainen markkinajohtaja Exodraft on erikoistunut näiden tehokkaiden ratkaisujen kehitykseen. Merkin kattavasta valikoimasta löytyy sekä sivulle että ylöspäin puhaltavia imureita. Valintaa tehdessä kannattaa siis miettiä, onko hormin yläpään vieressä on esim. iv-hormeja tai avoinna pidettäviä ikkunoita. Huomioithan myös, että säätääksesi uutta savukaasuimuriasi, tarvitset säätimen lisäksi myös tuotteeseen sopivan turvakatkaisijan. Kummatkin ovat tilattavissa erikseen tästä samasta tuotekategoriasta. Muita hyödyllisiä lisäosia ovat mm. savukaasuimurin kiinnityssarja, joka mahdollistaa varman ja vaivattoman kiinnityksen sekä savukaasuimurin kippaamisen kätevästi nuohous-asentoon. Kun tilaat tuotteet Netraudasta, löydät kaiken tarvittavan kätevästi samasta paikasta. Tee tilaus nyt netissä ja säästä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.