Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

1-48 / 153

153 tuotetta

1-48 / 153

153 tuotetta

Lankahyllyt

Lankahylly on edullinen ja helposti asennettava säilytysratkaisu, joka sopii kaikkeen perussäilytykseen. Valikoimastamme löydät johtavien brändien säilytysjärjestelmät lankahyllyineen ja lisäosineen kätevästi samasta paikasta. Persoonallinen, juuri sinun tarpeisiin räätälöity säilytyskokonaisuus syntyy sopivien osien kanssa hetkessä. Selaile nyt laajaa tarjontaa ja laita kotisi järjestykseen!

Sopiva lankahylly säilytysjärjestelmään löytyy Netraudasta

Oletko kyllästynyt kaaokseen vaatehuoneessa tai muissa kodin tiloissa? Monipuolinen, osista koottava säilytysjärjestelmä tuo helpotusta! Tunnetuimpien merkkituotteiden periaate on yksinkertainen: seinään asennetaan kiskot, jonka jälkeen niihin voidaan kiinnittää lankahyllyjä, lankakoreja ja vaatetankoja haluttuun korkeuteen oman maun ja tarpeen mukaan. Tavallisten lankahyllyjen lisäksi tarjolla on runsaasti fiksuja lisäosia, jotka mahdollistavat säilytystilan optimaalisen käytön. Näitä ovat mm. erilaiset lankakorit, lankahyllyn jakajat ja kirjatuet. Halutessa voit kiinnittää lankahyllyihin myös vaatetankoja tai koukkuja, joihin saat ripustettua vaikkapa takin, huivin tai käsilaukun. Käyttämällä hyllykorien pohjalla kankaisia canvastabletteja, voit estää mm. painaumien syntymisen. Vai etsitkö sopivaa paikkaa asusteille? Kaunis, puusta valmistettu lokerikko sopii yhteen tuotesarjan asustetarjottimen kanssa ja on ihanteellinen apu erilaisten pikkutavaroiden säilytykseen. Erikseen myytävä puinen kansi puolestaan suojaa tavaroita tehokkaasti pölyyntymiseltä. Tulet huomaamaan, että sopivilla tuotteilla kodin järjestely voi olla hauskaa!

Lankahyllyt ja lisäosat suoraan kotiovelle toimitettuna

Lankahyllyistä koostuva säilytysjärjestelmä voidaan toteuttaa helposti omien toiveiden mukaisesti. Yleensä perinteinen ratkaisu tehdään seinään ruuvattavilla seinäkiskoilla. Vaihtoehtoisesti kiinnitys voidaan toteuttaa myös joustavammin turvakanto- ja riippukiskoilla.Turvakantokiskon varaan asentaessa ainoastaan kantokisko ruuvataan seinään kiinni ja riippukiskot sijoitetaan vapaasti niiden varaan. Kun olet valinnut itsellesi parhaiten sopivan toteutustavan, sinun tulee päättää säilytysjärjestelmän mitat. Seuraavaksi aloitetaan säilytysjärjestelmän perusrungon kokoaminen lankahyllyjen ja -korien avulla. Tuotesarjasta riippuen voit myös hyödyntää valmistajan omaa suunnittelutyökalua. Vai onko kodissasi jo säilytysjärjestelmä, jota haluat laajentaa? Sekään ei ole ongelma, sillä innovatiivisten säilytysjärjestelmien mahdollisuudet ovat liki rajattomat. Ne kasvavat (tai pienenevät) joustavasti aina elämäntilanteen mukaan. Kun huomaat hyllytilan käyvän vähiin, voit lisätä kokonaisuuteen uusia lankahyllyjä tai kasvattaa hyllyjärjestelmää sivuille asentamalla seinään uusia kiskoja. Netraudasta saat johtavien valmistajien merkkituotteet kätevällä toimituksella ja taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Tervetuloa tekemään kannattavia ostoksia vielä tänään!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Hyllynkannatin Sovella, 859940, 430mm
★★★★★ ★★★★★
Hyllynkannatin Sovella, 859940, 430mm
alk. 6,65 
Pyykkiteline Sovella, 900mm, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Pyykkiteline Sovella, 900mm, eri värejä
alk. 105,00 
Pyykkiteline Sovella, 600mm, eri värejä
Pyykkiteline Sovella, 600mm, eri värejä
alk. 99,00 
Hyllynkannatin vahvistettu 400 mm
★★★★★ ★★★★★
Hyllynkannatin vahvistettu 400 mm
alk. 7,75 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.