Kesäloma-ale voimassa enää:

Paperitapetit

Netraudasta löydät monipuolisen valikoiman, josta voit valita kotiisi sopivat paperitapetit helposti ja vaivattomasti. Meiltä hankit kätevästi sekä tyylikkäitä yksivärisiä kuin kuviollisiakin paperitapetteja. Onko suosikkisi beigen, ruskean, mustan tai harmaan värinen paperitapetti? Tai ehkäpä halua lisää väriä elämään?

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

Paperitapetit

Kuviotapeteista löytyy niin kukkakuosia, kaupunkikuviota kuin romanttisia lintuja ja pelkistettyjä raitojakin. Paperitapetit ovat helppo tapata muuttaa huoneen tyyliä, valoisuutta ja tunnelmaa. Voit uusia kaikki kotisi seinät tai korostaa vaikka vain yhtä tai kahta seinää. Tutustu siis kaikkiin kauniisiin paperitapetteihimme ja unelmoi itsellesi uusi sisustus!

Paperitapetit kaikkiin kotisi huoneisiin vaivattomasti Netraudasta

Paperitapetit sopivat kaikkiin kotisi huoneisiin – niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneisiinkin. Etsitpä sitten kukkakuosista paperitapettia tai tyylikkäitä raitoja, löydät mieleisesi tapetit Netraudasta. Kuviotapetit vaativat yleensä kuviokohdistusta, jotta tapetin kuvio on symmetrinen. Suurin osa paperitapeteista kestää hellävaraista pesua miedolla astianpesuaineella ja sienellä. Lapsille olemme tietenkin koonneet ihan oman upean valikoiman värikkäitä, kivoja, hauskoja ja iloisia paperitapetteja, jotka viimeistelevät lapsesi huoneen. Jokainen pikku prinssi ja prinsessa löytää varmasti omansa. Paperitapettien lisäksi löydät meiltä myös muut kauniit ja korkealaatuiset tapetit, kuten persoonalliset ovitapetit, trendikkäät fototapetit, jättijulisteet ja paneelitapetit. Toki meiltä saat myös kaiken, mitä tarvitset tapettien kiinnittämiseen, kuten tapettiliisterit ja liimat. Kurkkaa laaja valikoimamme ja lähde ostoksille jo tänään. Meidän avullamme laitat kotisi ilmeen helposti uusiksi!

Tilaa kauniit paperitapetit jo tänään!

Netraudasta tilaaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Netissä voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, koska kauppamme on auki ympäri vuorokauden. Säästät kallista aikaasi, ja ostosten teko onnistuu ilman turhaa jonottamista ja kaupassa kiertelemistä. Nopean toimituksen ansiota pääsetkin uudistamaan kotisi uusilla tapeteillasi hetkessä. Tarvittaessa saat myös tietenkin apua Netraudan myyntipalvelusta. Hanki laadukkaat paperitapetit Netraudasta vaikka jo tänään! Tilaa myös uutiskirje, josta saat tietoa kiinnostavista tuotteistamme ja parhaista tarjouksista aina ensimmäisten joukossa. Lähde nyt helpoille ostoksille Netrautaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.