Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Naulaimet

Naulain on työkalu, jota käytetään puun tai muiden materiaalien yhdistämiseen nauloilla. Se toimii yleensä sähköisesti tai akkukäyttöisesti, ja sillä on kyky upottaa naula syvälle materiaaliin nopeasti ja tehokkaasti. Naulaimia käytetään usein rakennus- ja remonttityömailla, mutta myös kotitalouksissa pienempiin projekteihin.

1-48 / 72

72 tuotetta

1-48 / 72

72 tuotetta

Naulaimet

Naulaimella lyöt nauloja puuhun tai muuhun materiaaliin todella nopeassa tahdissa. Työ sujuu huomattavasti nopeammin ja vaivattomammin, koska sinun ei tarvitse enää paukuttaa nauloja vasaralla! Laadukkaat naulaimet kestävät kovaakin kulutusta vuodesta toiseen. Netraudan naulainvalikoima sisältää useita tehokkaita naulamia, jotka ostat vaivattomasti netistä kotiin toimitettuina. Älä siis tuskaile enää vasaran kanssa, vaan hanki itsellesi tehokas naulain!

Kuinka naulat laitetaan naulaimeen?

Naulaimen käyttöohjeet vaihtelevat jonkin verran eri malleissa, mutta yleensä naulojen laittaminen on melko yksinkertaista. Ensinnäkin tarkista aina, että naulaimeen sopivat naulat ovat oikean kokoisia ja mallisia. Tämän jälkeen yleensä avaat naulaimen latausikkunan ja asetat naulat siihen. Tarkista, että naulat ovat suorassa ja latausikkuna on täynnä. Sulje latausikkuna ja naulaimesi on valmis käytettäväksi.

Mitä asioita tulee ottaa huomioon naulaimen valinnassa?

Naulaimen valinnassa tulee ottaa huomioon muun muassa käyttötarkoitus, käyttötiheys, naulojen koko ja tyyppi sekä naulauskulma. On tärkeää valita naulain, joka on suunniteltu käyttötarkoitukseen sopivaksi. Esimerkiksi rakennustyömaalla tarvitaan erilaista naulainta kuin kotitalouskäytössä. Käyttötiheyden mukaan tulee valita naulain, joka kestää sille asetetun käyttötaajuuden. Nauloja käytettäessä on tärkeää tietää, minkä kokoisia ja tyyppisiä nauloja naulain hyväksyy. Lisäksi naulauskulma tulee ottaa huomioon, sillä se vaikuttaa siihen, mihin kohtiin naulat voidaan upottaa. Mikäli tarvitset apua sopivan naulaimen valinnassa, voit ottaa yhteyttä myyntipalvelumme.

Miten naulaimia käytetään turvallisesti?

Naulaimia käytettäessä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita, jotta vältetään vahingot. Alla on joitakin vinkkejä naulaimen turvalliseen käyttöön:

  • Pidä naulain aina suunnattuna poispäin itsestäsi ja muista henkilöistä.
  • Älä koskaan laita sormia tai muita kehonosia lähelle naulaimen suutinta.
  • Tarkista aina, että naulaimen varmistin on toiminnassa ennen sen käyttöä.
  • Ennen naulaamista varmista, että materiaali, johon naula työnnetään, kestää naulan paineen.
  • Käytä aina asianmukaisia suojalaseja, sillä naulaimen käytössä voi irrota pölyä ja siruja.

Seuraa aina naulaimen mukana tulevia käyttöohjeita ja varmista, että tiedät, miten naulain toimii ennen sen käyttöä. Jos olet epävarma naulaimen käytöstä, pyydä ammattilaisen apua.

Mitä huoltoa naulain vaatii?

Naulaimen huoltoon kuuluu erityisesti sen puhdistaminen ja voitelu säännöllisesti käytön jälkeen. Naulaimen osat tulisi tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa kuluneet tai vialliset osat. Lisäksi on tärkeää säilyttää naulain kuivassa ja suojaisassa paikassa, jotta se säilyy hyvässä kunnossa.

Valikoimastamme kestävät ja laadukkaat naulaimet

Valikoimastamme löydät erittäin kestävät ja laadukkaat naulaimet, joita voit käyttää naulaamiseen uudestaan ja uudestaan. Jos et tarvitse naulainta kovinkaan usein, voit valita valikoimastamme esimerkiksi hieman edullisemman naulaimen. Jos taas tulet käyttämään naulainta todella paljon, kannattaa tutustua valikoimastamme löytyviin huippulaadukkaisiin naulaimiin, jotka kestävät todella vaativaa ja kovaa kulutusta. Mieti ensin, millaisen naulaimen tarvitset, ja valitse valikoimastamme juuri sinun vaatimuksiisi parhaiten sopiva naulain, niin hoidat naulaamisen pian todella vauhdikkaasti. Naulainten lisäksi löydät meiltä myös muut tarpeelliset ja laadukkaat työvälineet. Jos olet rakentamassa taloa, tarvitset varmasti kunnollista työvaloa, joten hanki meiltä nyt myös laadukkaat ja tehokkaat valonheittimet, jotta näet tehdä työtä myös hämärässä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.