Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
  • 1

1-38 / 38

38 tuotetta

  • 1

1-38 / 38

38 tuotetta

Kirveet

Kirves on puun pilkkomiseen ja halkomiseen tarkoitettu työkalu, joka löytyy lähes jokaisen suomalaisen varastosta. Netraudasta saat johtavien merkkien halkaisu- ja retkikirveet monessa eri koossa ja hintaluokassa. Tutustu nyt valikoimaan ja tilaa omasi huippuhintaan!

Kirves joka tehtävään ja tilanteeseen Netraudasta

Laadukas kirves on valmistettu ensiluokkaisista ja kestävistä materiaaleista. Ruotsalainen Hultafors on tästä hyvä esimerkki. Merkin kirveet taotaan käsin vanhoja perinteitä kunnioittaen. Materiaalina käytetään ruotsalaista kirvesterästä, jonka laatu on korkea ja tasainen. Eikä siinä vielä kaikki: Hultafors-kirveet taotaan lukuisilla lyönneillä, jolloin teräksen tiheys kasvaa ja terän kestävyys lisääntyy. Kaunis ja perinteinen puuvarsi on valmistettu hikkorista ja käsitelty pellavaöljyllä. Vai etsitkö kirvestä erinomaisella käsituntumalla? Promaster-tuotesarjan suuriin vahvuuksiin kuuluu laadukas muotoilu. Merkin kirveet soveltuvat erinomaisesti puiden pilkkomiseen ja metsätöihin mutta myös retkeilyyn ja työmaille. Kun tilaat kirveen Netraudasta, saat sen tuttuun tapaan kilpailukykyiseen hintaan!

Tilaa laadukkaat kirveet ja muut työkalut netistä

Monipuolinen Cellfast-kirvesmallisto valmistetaan Puolassa. Merkin kirveet on suunniteltu kestämään hyvin rankkojakin sääolosuhteita ja kovaa mekaanista kuormitusta. Varren materiaaliksi on valittu kestävä komposiitti, jonka luistamaton Safetouch-pinta takaa erinomaisen pidon. Monitoiminen teräsuoja lisää turvallisuutta ja helpottaa kirveen käsittelyä. Mikä parasta, Cellfast myöntää tuotteilleen jopa 25 vuoden takuun, kun rekisteröit uuden kirveen yrityksen verkkosivustolla. Onko sopiva kirves jo löytynyt? Valikoimaa täydentävät erilaiset lisätarvikkeet, kuten halkaisukiilat ja terottimet . Älä siis heitä kirvestä kaivoon, vaan laita tilaus tulemaan vielä tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.