Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Itsevetävät ruohonleikkurit

1-48 / 116

116 tuotetta

1-48 / 116

116 tuotetta

Itsevetävät ruohonleikkurit

Ruohon leikkaaminen voi olla raskasta puuhaa – se pakollinen homma, joka on vain tehtävä. Jokainen, joka on työntänyt huonosti liikkuvaa ruohonleikkuria, ei odota pihatöitä innolla. Oletko tullut ajatelleeksi, että työ voisi sujua myös helpommin? Itsevetävät ruohonleikkurit tekevät ruohon leikkaamisesta kevyttä ja miellyttävää. Sinun ei enää tarvitse työntää raskasta konetta, vaan se kulkee kuin itsestään. Netraudasta löydät sopivat tuotteet juuri sinun ja pihasi tarpeisiin. Tutustu siis laajaan ja edulliseen valikoimaamme. Tilaa heti ja nauti pihatöistä!

Laadukkaat itsevetävät ruohonleikkurit Netraudasta

Pihatyöt ovat usein fyysisesti raskasta työtä, jossa ergonomia on tärkeää. Siksi kannattaa valita tuotteita, jotka helpottavat arjen askareita. Ruohon leikkaaminen on tuskin kenenkään suosikkipuuhaa, mutta Netraudan laajan valikoiman itsevetävät ruohonleikkurit tekevät siitä asteen hauskempaa. Säästät samalla myös selkääsi ja käsiäsi. Useiden koneiden ominaisuuksista löytyvät säädettävä aisat tai kahvat, joita voit säätää ajajan pituuden mukaan. Tällöin ajoasennosta saa jokaiselle sopivan ja miellyttävän. Itsevetävät ruohonleikkurit ovat itse paras myyntipuheensa. Kun kerran sellaista kokeilet, et enää vaihda takaisin. Hyvän koneen tulee myös olla kestävä ja helppokäyttöinen. Netraudassa valittavanasi on laadukkaita koneita usealta eri tuotemerkiltä. Tule ja tutustu laajan valikoimaamme.

Itsevetävät ruohonleikkurit kaikkien pihojen tarpeisiin

Valikoimastamme pystyt valitsemaan sopivan tuotteen omaan tarpeeseesi. Oli pihasi pieni tai suuri, löydät Netraudasta oikean koneen. Kevyet mallit sopivat pienimuotoiseen käyttöön ja järeämmät koviin tositoimiin. Itsevetävät ruohonleikkurit löytyvät myös monilla eri ominaisuuksilla. Valittavanasi on vaihtoehtoja leikkuujätteen keräävistä malleista heittäviin malleihin sekä koneita, joissa yhdistyvät molemmat ominaisuudet. Netrauta palvelee sinua myös muissa pihatöiden hoidossa. Meiltä löydät kattavasti kaikki pihakoneet pihanhoidon erilaisiin tarpeisiin. Lisätietoa tuotteista tai ostamisesta saat avuliaalta myyntipalvelultamme. Netraudassa ostaminen on helppoa ja huoletonta, sillä toimitamme kaikki tuotteemme kotiovelle saakka. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 15000 tuotteelle. Tilaaminen on turvallista, ja maksutapoina tarjoamme verkkopankin sekä luottokortit. Palvelemme sinua myös mielellämme paikan päällä. Katso täältä Netraudan myymälät.

Tervetuloa edullisille ostoksille!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.