1-48 / 255

255 tuotetta

1-48 / 255

255 tuotetta

Hyllyjärjestelmät

Riittävät säilytystilat ja toimivat hyllyjärjestelmät ovat olennainen osa toimivaa arkea ja viihtyisää kotia. Netraudan runsaasta valikoimasta löydät kaikkiin tiloihin soveltuvat, monilla eri tavoin muokattavat hyllyjärjestelmät tunnetuimmilta valmistajilta. Nerokkaat hyllyjärjestelmät luovat pieneenkin huoneeseen runsaasti säilytystilaa. Kekseliäitä ratkaisuja käyttämällä voit hyödyntää myös kotisi hukkaneliöt. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin ja mieti, millainen olisi optimaalinen järjestelmä omiin tarpeisiisi, valitse tuotteet ja toteuta suunnitelmasi!

Netraudasta hankit innovatiiviset hyllyjärjestelmät

Kotien tavaramäärät ovat kasvaneet vuosikymmenien aikana, ja valmistajat ovat panostaneet erilaisten säilytysjärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen. Toimivat säilytystilat ja hyllyjärjestelmät lisäävät ratkaisevasti kodin viihtyisyyttä. Lapsiperheen arki helpottuu, kun vaatteet ja tavarat voi laittaa niille tarkoitetuille paikoille. Ei enää hukkaan heitettyä aikaa, kun etsimäsi takki ja kengät löytyvät omilta paikoiltaan. Koti on helpompi pitää siistin näköisenä ja siivoaminen on helpompaa, kun tavarat eivät pyöri jaloissa. Haitpa sitten yksittäistä lisähyllyä vaatehuoneeseesi, tai kokonaista uutta hyllyjärjestelmää, löydät Netraudan valikoimasta runsaasti innovatiivisia ja nerokkaita toteutusmahdollisuuksia. Hyllyjärjestelmiä on ennen kaikkea helppo muokata, ja lisätä tai vaihtaa niihin osia tarpeen mukaan. Monet hyllyjärjestelmien valmistajat ovat panostaneet juuri yhteensopivuuteen, ja uudet tuotteet ovat useimmiten myös taaksepäin yhteensopivia vanhempien ratkaisujen kanssa.

Laadukkaista osista kokoat pitkäikäisen hyllyjärjestelmän

Laadukas hyllyjärjestelmä on pitkäikäinen sijoitus kodin viihtyvyyteen ja toimivuuteen. Hyllyjärjestelmien osat ovat kestäviä ja niitä voi lisätä, poistaa ja vaihtaa lähes rajattomasti. Oikeanlaisilla osilla voit hyödyntää esimerkiksi ullakkohuoneet ja muut vinot tilat täysin, lattiasta kattoon. Yhteensopivien osien tarkastelua helpottaa verkkokaupan hakuominaisuus, jossa valitsemalla halutun hyllyjen syvyyden saat näkyviin kaikki yhteensopivat tuotteet. Valitse haluamasi kiskot hyllyjärjestelmän rungoksi. Erilaisia kannattimia käyttämällä voit lisätä niihin esimerkiksi levy-, lanka- tai teräshyllyjä ja koreja tai tankoja tarpeidesi mukaan. Hyllyjärjestelmää voit parannella lähes loputtomiin sijoittamalla siihen kirjatukia, ottolaatikoita, hyllynjakajia ja erilaisia koukkuja ja pidikkeitä. Tarkistathan vielä ennen tilaustasi tarvitsemiesi kannattimien määrän. Netraudan etuna on, että löydät helposti samasta paikasta kaiken tarvitsemasi toimivan hyllyjärjestelmän toteutukseen ja muokkaamiseen. Kokoa itsellesi sopiva hyllyjärjestelmä ja tilaa mieleisesi osat jo tänään!

Myydyimmät tuotteet (10)

Teräshylly tuella 600 x 600 mm
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
Teräshylly tuella 600 x 600 mm
53,10  alk. 45,10 
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Teräshylly 600 x 400 mm
32,70  alk. 27,80 
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Kannatinrunko suora 600 mm
16,40  alk. 13,90 
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Hyllynkannatin vahvistettu 400 mm
7,75  alk. 6,60 

Katsotuimmat tuotteet (10)

-16%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Kirjatuki levymalli 100 x 150 mm
7,35  alk. 6,20 
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Hyllynkannatin vahvistettu 400 mm
7,75  alk. 6,60 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.