Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

1-48 / 234

234 tuotetta

1-48 / 234

234 tuotetta

Hyllyjärjestelmät

Riittävät säilytystilat ja toimivat hyllyjärjestelmät ovat olennainen osa toimivaa arkea ja viihtyisää kotia. Netraudan runsaasta valikoimasta löydät kaikkiin tiloihin soveltuvat, monilla eri tavoin muokattavat hyllyjärjestelmät tunnetuimmilta valmistajilta. Nerokkaat hyllyjärjestelmät luovat pieneenkin huoneeseen runsaasti säilytystilaa. Kekseliäitä ratkaisuja käyttämällä voit hyödyntää myös kotisi hukkaneliöt. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin ja mieti, millainen olisi optimaalinen järjestelmä omiin tarpeisiisi, valitse tuotteet ja toteuta suunnitelmasi!

Netraudasta hankit innovatiiviset hyllyjärjestelmät

Kotien tavaramäärät ovat kasvaneet vuosikymmenien aikana, ja valmistajat ovat panostaneet erilaisten säilytysjärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen. Toimivat säilytystilat ja hyllyjärjestelmät lisäävät ratkaisevasti kodin viihtyisyyttä. Lapsiperheen arki helpottuu, kun vaatteet ja tavarat voi laittaa niille tarkoitetuille paikoille. Ei enää hukkaan heitettyä aikaa, kun etsimäsi takki ja kengät löytyvät omilta paikoiltaan. Koti on helpompi pitää siistin näköisenä ja siivoaminen on helpompaa, kun tavarat eivät pyöri jaloissa. Haitpa sitten yksittäistä lisähyllyä vaatehuoneeseesi, tai kokonaista uutta hyllyjärjestelmää, löydät Netraudan valikoimasta runsaasti innovatiivisia ja nerokkaita toteutusmahdollisuuksia. Hyllyjärjestelmiä on ennen kaikkea helppo muokata, ja lisätä tai vaihtaa niihin osia tarpeen mukaan. Monet hyllyjärjestelmien valmistajat ovat panostaneet juuri yhteensopivuuteen, ja uudet tuotteet ovat useimmiten myös taaksepäin yhteensopivia vanhempien ratkaisujen kanssa.

Laadukkaista osista kokoat pitkäikäisen hyllyjärjestelmän

Laadukas hyllyjärjestelmä on pitkäikäinen sijoitus kodin viihtyvyyteen ja toimivuuteen. Hyllyjärjestelmien osat ovat kestäviä ja niitä voi lisätä, poistaa ja vaihtaa lähes rajattomasti. Oikeanlaisilla osilla voit hyödyntää esimerkiksi ullakkohuoneet ja muut vinot tilat täysin, lattiasta kattoon. Yhteensopivien osien tarkastelua helpottaa verkkokaupan hakuominaisuus, jossa valitsemalla halutun hyllyjen syvyyden saat näkyviin kaikki yhteensopivat tuotteet. Valitse haluamasi kiskot hyllyjärjestelmän rungoksi. Erilaisia kannattimia käyttämällä voit lisätä niihin esimerkiksi levy-, lanka- tai teräshyllyjä ja koreja tai tankoja tarpeidesi mukaan. Hyllyjärjestelmää voit parannella lähes loputtomiin sijoittamalla siihen kirjatukia, ottolaatikoita, hyllynjakajia ja erilaisia koukkuja ja pidikkeitä. Tarkistathan vielä ennen tilaustasi tarvitsemiesi kannattimien määrän. Netraudan etuna on, että löydät helposti samasta paikasta kaiken tarvitsemasi toimivan hyllyjärjestelmän toteutukseen ja muokkaamiseen. Kokoa itsellesi sopiva hyllyjärjestelmä ja tilaa mieleisesi osat jo tänään!

Myydyimmät tuotteet (10)

Teräshylly 600 x 550 mm
-20%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Teräshylly 600 x 550 mm
38,55  alk. 30,80 
-21%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Hyllynkannatin vahvistettu 550 mm
10,10  alk. 8,00 
-20%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Teräshylly 900 x 300 mm
31,75  alk. 25,40 
-20%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Hyllynkannatin 300 mm
4,75  alk. 3,80 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Kirjatuki levymalli 100 x 150 mm
-21% Jopa
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Kirjatuki levymalli 100 x 150 mm
7,35  alk. 5,80 
-20%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Hyllynkannatin vahvistettu 400 mm
7,75  alk. 6,20 
-20%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Levyhyllyn kannatin Elfa 370mm, eri värejä
6,50  alk. 5,20 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.