Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Kierreportaat

Kun mietit kaunista, ilmavaa ja vähän tilaa vievää porrasratkaisua, kierreportaat ovat mainio vaihtoehto kodin tilojen entistäkin hyödyllisempään käyttöön. Olemme koonneet sinua varten laajan valikoiman upeita kierreportaita, jotka tilaat kätevästi netistä haluamaasi osoitteeseen.

1-86 / 86

86 tuotetta

1-86 / 86

86 tuotetta

Kierreportaat

Valitse kierreporrasmalleista mieleisesi ja hanki omat tyylikkäät portaasi edullisesti valikoimastamme. Mieti kotisi kokonaisuus uudelleen ja sisusta siitä täysin mieleisesi – tervetuloa ostoksille!

Kierreportaat ovat vähän tilaa vievä ja moderni sisustuselementti

Oletko aina unelmoinut loft-tyyppisistä tiloista, joissa on paljon avaruuden tunnetta? Nyt se on mahdollista myös pienissä asunnoissa ja huoneissa! Kiinteät, perinteiset porrasratkaisut vievät paljon tilaa ja jättävät mielikuvitukselle vain vähän vapautta. Nyt onkin aika panostaa uudenaikaisiin kierreportaisiin, joita löydät mallistostamme todella paljon. Olemme keränneet kattavan valikoiman erilaisia kierreportaita, jotka voit valita lapsiturvaesteellä tai ilman. Malleihin on myös tarvittaessa saatavilla kerroskaiteet. Voit siis luoda täysin mieleisesi kierreporraskokonaisuuden laatumerkkien tuotteilla, omien toiveidesi mukaan. Modulaariset portaat sopeutuvat omaan sisustukseesi ja kotisi arkkitehtuuriin saumattomasti. Kierreportaiden rakenne on kevyt, mutta voit silti luottaa täysin niiden kestävyyteen. Mieti siis kokonaisuus tarkasti, mittaa portaiden korkeus ja tarkista kunkin tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista niiden vastaavuus omiin tarpeisiisi. Korkeussuunnassa säädettävät portaat ovat monikäyttöisiä ja sopivat loistavasti erilaisiin kohteisiin. Portaita on myös saatavilla eri vaihtoehdoissa. Sopeuta portaiden väri sisutukseesi tai leiki kontrasteilla – sinä olet oman kotisi stylisti ja tiedät varmasti, mikä tuntuu juuri sinulle sopivalta. Porrastasanteet helpottavat kierreportaiden asennusta ja tekevät niistä sopivan kohteeseen kuin kohteeseen. Kiertosuunta on yleensä valittavissa portaiden asennushetkellä, joten asennus käy sujuvammin kuin uskotkaan!

Kierreportaat edullisesti ja kotiin kuljetettuina osoitteesta Netrauta.fi

Kauniit kierreportaat voivat olla upea katseenvangitsija. Me haluamme, että kotisi on juuri sinun näköisesi. Siksi keräsimme upean valikoiman laatumerkkien tuotteita, joiden joukosta löydät kierreportaiden lisäksi kaikki muutkin modernit sisustuselementit. Sisustamisen ja remontoimisen tulee olla hauskaa. Tule siis ostoksille ja luo meidän avullamme unelmiesi koti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16