Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-48 / 178

178 tuotetta

1-48 / 178

178 tuotetta

Kattoturvatuotteet

Jos olet remontoimassa kotiasi tai rakentamassa uutta, kannattaa kiinnittää huomiota myös kodin kattoturvallisuusasioihin. Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys silloin, kun kyseessä ovat esimerkiksi katolla tehtävät kunnostustyöt eri vuodenaikoina. Kun myös kotisi katto on varustettu asianmukaisilla kattoturvatuotteilla, katolla oleminen on sekä turvallisempaa että hallitumpaa. Tilaa siis tarpeelliset kattoturvatuotteet Netraudan verkkokaupasta, niin lisäät katollesi lisää mukavuutta.

Kattoturvatuotteet helpottavat töitä katolla

Meiltä Netraudasta voit hankkia kaikki olennaiset turvatuotteet kattoasi varten. Löydät valikoimistamme muun muassa tikkaiden asennussarjat, tikasrungot ja -askelmat helpottamaan katolle pääsyä, tikkaiden jatkeeksi liitettävät kattosillat kulkuteiden rakentamista varten, lumikoukut ja lumiestesarjat estämään lumen tippumista katolta sen sulaessa, kattoluukut sekä kattosillankannattimet. Tutustu mallistoomme tarkemmin osoitteessa Netrauta.fi ja tee tilauksesi jo tänään! Voit toki hyödyntää verkkokauppamme tarjontaa enemmänkin ja tilata samalla kertaa muutkin kattotarvikkeet kotiisi. Esimerkiksi rännit sekä huopakatteet voit hankkia kauttamme. Kätevää, vai mitä!

Kattoturvatuotteet luovat kestävyyttä katollesi

Katto ei kuulu kotisi niihin paikkoihin, jossa tulisi vietettyä aikaa. Katon toimivuus ja turvallisuus on kuitenkin tärkeää silloin, kun katolla tehdään esimerkiksi erilaisia huoltotöitä. Kattoturvatuotteiden, kuten esimerkiksi kattosiltojen, avulla saat varmuutta katolla liikkumiseen. Lisäksi kattoturvatuotteet huoltavat kattoasi jo itsessään: esimerkiksi lumenestesarjat pitävät huolta siitä, ettei keväisin sulava lumi tipu katolta rykelmittäin aiheuttaen vaaratilanteita. Kattoluukut ovat puolestaan vaatimusten mukaisia palo- ja huoltoluukkuja ja kulkuväyliä ullakkotiloihin. Mallistostamme löytyvät kattoluukut on suunniteltu pääosin tiilikatoille, ja niitä on mahdollista hankkia eri sävyisinä. Kaikki Netraudan verkkokaupasta löytyvät kattoturvatuotteet ovat standardien mukaisia, ja ne ovat myös turvahyväksyttyjä. Hankkiessasi kattoturvatuotteita voit siis olla varma, että saat laadukkaat ja turvatestit läpäisseet turvatuotteet kattoasi varten. Tee katostasi toimivampi ja turvallisempi kokonaisuus hankkimalla asianmukaiset turvatarvikkeet katollesi meiltä Netraudasta. Saat tarvikkeet kotiisi nopeasti ja edullisesti toimitettuina, joten kattosi pääsee pian ansaitsemaansa kukoistukseen. Katosta tulee kestävämpi ja palvelevampi kokonaisuus niin sinulle kuin kodillesikin.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.