Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Kottikärryt

1-20 / 20

20 tuotetta

1-20 / 20

20 tuotetta

Kottikärryt

Remontti? Rakennustyömaa? Pihatyöt? Tarvitset kunnon kottikärryt! Kun rakennetaan ja remontoidaan, ilman kottikärryjä on hankala pärjätä. Jos kärryt osoittautuvat kiikkeriksi ja kumipyörässä ei ole lainkaan ilmaa jäljellä, työnteko hidastuu ja remontoijahan siinä ärtyy. Rakennustyömaalla olosuhteet vaihtelevat ja työvälineiden käyttövarmuus on arvossaan. Kannattaa siis hankkia tarpeeksi tilavat kottikärryt, jotka kuljettavat monenlaiset kuormat vakaasti ja joissa on suuri, puhkeamaton rengas sekä kuulalaakeri. Viimeistellystä laadusta kiittävät työmies ja lähipiirikin.

Kottikärryt joka kotiin Netraudasta

Puutarhaa kunnostettaessa täytyy usein kuljettaa multaa tai lehtikasoja. Puutarhurin suosimiin kottikärryihin mahtuu reilu kuorma ja niitä on helppo työntää epätasaisellakin alustalla. Työntöaisasta pitää saada tukeva ote, vaikka kädet olisivat vähän kosteat. Laadukkaat kottikärryt tunnistaa yksityiskohdista, jotka tekevät työskentelystä vaivatonta. Esimerkiksi kaatokaarien avulla kuorman tyhjentäminen onnistuu turvallisesti. Netraudan laadukkaasta valikoimasta löydät sinulle sopivat kottikärryt valmiiksi kasattuina ja nopeasti toimitettuna. Rakennusalan ammattilaisetkin valitsevat työmaalleen kotimaiset ESKO-kottikärryt. Huippulaadukkaat nokkakärryt esimerkiksi muuttoihin saat tietysti myös Netraudasta.

Tilaa nyt kottikärryt rakennukselle

Aloita tilauksen teko valitsemalla sinulle sopiva tuote. Kottikärryjä on saatavilla 120 ja 130 litran vetoisina. Nostokorvien avulla työskentely sisätiloissa helpottuu. Painavien kuormien kuljettajan kannattaa tarkistaa myös nimelliskuormatiedot. Netraudasta saat toki myös jykevään työhön sopivat kärryt. Kottikärryjen yksityiskohtia voit katsoa tuotekuvistamme tarkan zoomin avulla. Kun olet valmis siirtymään kassalle, valitse maksutavaksi joko verkkopankkimaksu tai luottokortti. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos haluat ennakkolaskun tilauksellesi. Toimitamme tilauksesi nopeasti ja, mikä parasta, aina edullisesti!

Parhaat kottikärryt ostetaan Netraudasta

Netraudasta ostat puutarhahommiin ja remontoijan työvälineeksi sopivat kottikärryt vaivattomasti ja turvallisesti. Tuotetietoihin on merkitty kaikki tarpeelliset detaljit, joiden avulla löydät itsellesi oikean tuotteen. Avulias myyntipalvelumme antaa tarvittaessa lisätietoja tuotevalikoimastamme ja neuvoo tilauksen tekemisessä. Muistathan, että meillä on jatkuvasti houkuttelevia tarjouksia monenlaisiin kodin ja puutarhan kunnostustöihin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.