Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

1-48 / 287

287 tuotetta

1-48 / 287

287 tuotetta

Peitelistat

Listat viimeistelevät kodin suuret linjat ja toimivat tärkeinä yksityiskohtina. Peitelistat peittävät tyylikkäästi erilaiset saumakohdat katoissa, seinissä ja lattioissa ja antavat huolitellun ilmeen. Saat ne Netraudasta useissa ei väreissä ja malleissa. Tutustu nyt laajaan valikoimaan ja upeisiin tarjouksiimme. Tilaa peitelistat kätevästi netistä!

Peitelistat kaikkiin tarpeisiin

Kaunis koti syntyy tarkkaan harkituista yksityiskohdista. Listat ovat olennainen osa tyylikästä viimeistelyä, joten niiden valintaan kannattaa perehtyä huolella. Peitelistojen yleisimmät käyttökohteet ovat ovet ja ikkunat, joissa karmin ja seinän välinen rako halutaan peittää. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi lattiasaumat sekä erilaiset kulmat. Oletko modernin pelkistetyn tyylin ystävä vai pidätkö koristeluista ja klassisista muodoista? Listoilla saat huolitellun ilmeen ja halutessasi voit korostaa tai häivyttää elementtejä niiden avulla. Valitse erottuvat listat, jos haluat tuoda ovet tai ikkunat rohkeasti esille. Sävy sävyyn valitut listat puolestaan ovat turvallinen ja ajaton valinta. Listoitus on helppoa myös kotiremontoijalle. Netraudasta saat laadukkaat tuotteet kaikkiin tarpeisiin aina edullisesti ja nopeasti.

Osta peitelistat Netraudasta ja säästät aikaa ja vaivaa

Peitelistoja on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä sekä erilaisella viimeistelyllä. Myös erilaiset koot on otettu huomioon. Kattavasta valikoimastamme löytyvät paitsi tavalliset peitelistat myös kulmalistat, saumalistat sekä eritasolistat laadukkailta tuotemerkeiltä. Materiaalivaihtoehdoista yleisimmät ovat puu, mdf tai alumiini. Tarkista käyttökohteen sopivuus tarkoista tuotetiedoista ja mitoista. Netrauta tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita kaikkiin listoitustarpeisiin. Lattian ja seinän välisiin viimeistelyihin tarjoamme monipuoliset jalkalistat, joilla luot huolitellut ilmeen myös lattianrajaan. Netraudasta tilaaminen helppoa ja nopeaa. Älä käytä aikaasi jonottamiseen ja loputtomaan pyörimiseen. Kun ostat netistä, vältyt uuvuttavilta käynneiltä rautakauppaan. Säästät sekä aikaa että rahaa. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteista tai ostamisesta, avulias myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.