Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-48 / 76

76 tuotetta

1-48 / 76

76 tuotetta

Seinäkiskot

Seinäkiskot ovat olleet osana kodin toimivia säilytystiloja jo vuosikymmenten ajan. Vielä nykyäänkin ne ovat yksinkertainen ja kestävä tapa lisätä ja tehostaa kodin säilytystiloja. Seinäkiskot sopivat tueksi erilaisiin säilytysjärjestelmiin, mutta niiden avulla hyödynnät kätevästi erityisesti vaikeammat paikat, kuten portaiden aluset tai vinttihuoneiden vajaakorkuiset seinätilat. Mieti, millaiset ovat juuri sinun kotisi säilytystarpeet ja valitse tarkoitukseen sopivat kiskot. Tilaat ne näppärästi netistä.

Seinäkiskoilla luot säilytystilaa hankaliinkin paikkoihin

Seinäkiskot ovat säilyttäneet jo 60-luvulla hyväksi todetun rakenteensa näihin päiviin asti. Metallisissa kiskoissa on ruuvinpaikat valmiina ja ne ruuvataan suoraan seinään. Kannattimet kiinnitetään kiskoihin ja niille lisätään halutut hyllyt tai korit. Seinäkiskot eivät ole yhtä helposti muunneltavissa kuin kantokiskoihin perustuva järjestelmä, mutta niillä toteutat helposti monenlaiset säilytystilatarpeet. Käyttämällä erimittaisia seinäkiskoja voit hyödyntää täysin esimerkiksi portaikon alla olevan, muuten hankalasti toteutettavan säilytystilan, tai vinttihuoneen viistokaton alle jäävän seinätilan. Kiskot on helppo lyhentää haluttuun mittaan. Seinäkiskoista voidaan luoda erilaisilla kannattimilla, koreilla ja hyllyillä juuri halutunlainen kokonaisuus, joka on myös myöhemmin muokattavissa.

Seinäkiskot ovat tyylikäs ja ajaton valinta

Seinäkiskot ovat myös ajaton ja helppo tapa toteuttaa yksinkertaisen näyttävät ja tyylikkäät hyllyt esimerkiksi työhuoneeseen tai olohuoneeseen. Ne kestävät hyvin käyttöä ja muokkaamista, eivätkä mene koskaan pois muodista. Kiskoja on saatavilla klassisen valkoisina tai tyylikkään platinan värisinä. Viimeistelyyn voit käyttää samanväristä seinäkiskon peitelistaa. Seinäkiskoihin on saatavilla käteviä lisävarusteita, voit esimerkiksi pitää kirjahyllysi kirjat kätevästi ojennuksessa asentamalla näppärät kirjatuet suoraan seinäkiskoihin. Huomioithan suunnitellessasi säilytysjärjestelmääsi, että seinäkiskoja käyttäessäsi tarvitset vain kannakkeet ja haluamasi säilytyskorit tai -hyllyt, kun taas kantokiskoon perustuvassa säilytysjärjestelmässä tarvitaan lisäksi myös riippukiskot. Kantokiskoon perustuva järjestelmä on helpommin muunneltavissa kuin kiinteisiin seinäkiskoihin perustuva, ja se soveltuu tavallisten tilojen, kuten normaalikorkuisten vaatehuoneiden, säilytysjärjestelmän toteutukseen paremmin. Tutustu Netraudan monipuolisiin säilytysjärjestelmäratkaisuihin, valitse omat suosikkisi ja tilaa netistä helposti kaikki tarvitsemasi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.