1-100 / 159

159 tuotetta

1-100 / 159

159 tuotetta

Laattalistat

Kaunis laatoitus ansaitsee arvoisensa viimeistelyn. Laattalistoilla huolittelet laatoituksen reunat erilaisissa kohteissa. Netrauta tarjoaa runsaan valikoiman laattalistoja erilaisiin tilanteisiin. Netrauta onkin oikea osoite kaikkiin laatoittajan tarpeisiin: meiltä löydät laatat lukuisiin käyttökohteisiin, laattalistat viimeistelyä varten ja lisäksi laatoitukseen tarvittavat työkalut ja välineet. Tutustu ja tilaa jo tänään!

Laattalistat joka tilanteeseen

Jokainen tila on uniikki, ja siksi laatoitussuunnitelmakin vaihtelee kohteesta toiseen. Laatoittamisen yhteydessä on syytä asentaa laattojen lisäksi paikoilleen myös sopivat laattalistat, jotka viimeistelevät kauniin laattapinnan. Laattalistavalmistajat ovat suunnitelleet tuotteensa niin, että ne ovat keskenään yhteensopivia, mikä helpottaa remontointia huomattavasti. Netraudan valikoimassa tarjolla on esimerkiksi laatoituksessa usein tarvittavia kulmapaloja, päätelistoja ja paloja, joiden avulla seinä- ja lattiarakenteet voi yhdistää toisiinsa. Laatoituksen viimeistelyn lisäksi useat laattalistat sopivat hyvin käytettäviksi kahden erilaisen rakennusmateriaalin välissä. Ilmettä sisustukseen voi myös luoda käyttämällä boordimaista sisustuslistaa tehostekeinona kahden samasta materiaalista valmistetun alueen välissä. Laattalistaa voi siis käyttää sekä yhtenäisen tunnelman ylläpitoon että myös kiinnostavien yksityiskohtien luomiseen.

Laattalistan hyödyt

Laattalistan avulla saat rakentamisen erikoiskohteetkin viimeistellyiksi ja huolitellun näköisiksi. Kestävästä materiaalista valmistettu laattalista myös suojaa rakenteita ja pidentää käyttöikää. Laattalistalla huoliteltu laatoituksen reuna ei pääse niin herkästi murtumaan ja lohkeilemaan. Laattaostoksien yhteydessä onkin syytä valita myös laattoihin sopivat laattalistat. Netraudan valikoimista tilaat helposti yhteensopivat laatat ja laattalistat jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16